2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Overdose javulóban

Overdose, a magyar csodaló állapota folyamatosan javul, és bár még ki kell hagynia Európa legrangosabb rövidtávú versenyét, a newmarketi July Cupot, akár már augusztusban, de legkésőbb az ősszel ismét versenyezhet. Gyógyulását jelenleg fényterápia segíti.
2009. június 12. péntek 15:46 - HírExtra
Ezt a tulajdonos, Mikóczy Zoltán tudatta a PannoniaOverdose.hu-n. Hozzátette, hogy meghívást kaptak a világ lóversenysportjának egyik legsikeresebb futtatója, Aga Khan franciaországi tréningtelepére is, hogy az eddigi mind a 12 futamán veretlen Overdose ott készüljön fel a késő nyári, kora őszi versenyekre.

"Szerencsére biztosan állíthatom, hogy a nehezén már túl vagyunk. Megváltoztattuk azt az elképzelést, hogy külföldön folytatódjon a rehabilitációja - mondta el a honlapnak Mikóczy Zoltán.

Elsősorban azért, mert egy újfajta eljárással próbálunk gyorsítani a gyógyulás folyamatán. A kezelés a saját, természetes védekező mechanizmusokat mobilizálja, gyorsítja és serkenti a szövetek regenerálódását, több oxigént juttat a gyógyuló, illetve növekedő új szövetekhez.

Mindamellett fájdalomcsillapító hatása is van. A gyógyulási, regenerálódási folyamatot nem siettetjük, az türelmet igényel, de nem jár se műtéttel, se fájdalommal, semmiféle traumával.

Overdose megbarátkozott a fényterápiával, amióta rendszeresen a polarizált fénnyel kezelik a sérüléseit, jó a hangulata, mozgása lassan, de egyenletesen javul. Naponta kétszer nyereg alatt sétál, és könnyű poroszkáló munkát végez. De még nem akarjuk terhelni. Nagyon biztató az állapota"
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását