2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A magyarok többsége nem szexel, de beszél róla

A felmérések szerint gyenge a magyar pároknak a szexuális élete. A szexuálpszihológusok szerint többször kellene ágyba bújnunk, és az együttlétek minőségén is lenne mit változtatni. Sajnos még mindig túlzottan prűdek vagyunk.
2009. június 4. csütörtök 14:00 - HírExtra
Egy magyar pár évente átlagosan 112-szer gyűri össze ágyán a lepedőt. Az Image Factory kutatócég felmérései szerint hazánk fiainak és lányainak nincs nagy étvágya a szex terén. Szokásos havi felméréseiből ugyanis kiderült, hogyha a szex gyakoriságát nézzük, akkor az országok rangsorában a középmezőny vége felé foglalunk helyet. Ez nem túl bíztató a párok számára. Persze még javíthatnak ezen a statisztikán.

Fény derült arra is, hogy ugyanolyan prűdek vagyunk mint korábban, de ebben mutatkozik némi fejlődés, mert mostmár legalább merünk beszélni a szexuális életünkről, meg a problémáinkról is. Mert az is van. Például a megkérdezett nők 43 százaléka még sosem jutott el a csúcsra. Érdekes adat midnenesetre.

Kreativitásunk viszont jónak mondható, hiszen a párok több mint 50 százaléka fordít negyed óránál többet a szexuális bemelegítésre. Tehát nemcsak belecsapunk a „lecsóba”. Arra azonban számytani lehetett, hogy minél idősebb korosztályt vizsgálunk, annál kevesebb szó esne a szexről.

Az idősek nagyon kis százaléka él nemi életet hazánkban. Persze közrejátszhatnak ebben betegségek, időskori potenciazavarok, meg a napjainkat övező gazdasági válság is sok kapcsolatot megront az együttlét terén. Sok stresszt okoz, evonja a párok figyelmét a másikról. Úgytűnik lenne mit javítanunk a statisztikán. Végül is a szex ingyen szórakozást jelent, persze ez sem minden tekintetben igaz.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását