2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Óriási nemi szervek a fák alatt! Majdnem felépült a szexpark!

Nem Kína lenne az első ország, ahol szexparkot hoznának létre. Viszont ez az a hely, ahol hatalmas port kavar már maga a gondolat is, nem hogy az első kövek, szobrok letétele. Októberben szerették volna megnyitni a nagy közönség előtt, de úgy tűnik, most a földdel tették egyenlővé.
2009. május 25. hétfő 14:05 - Kővári Adrienn
Képzeljünk csak el egy napfényes parkot, zöld pázsittal, csicsergő madarakkal, és kényelmes padokkal. A park közepén kis patak is csörgedezhet, miközben a szökőkút csilingelő hangja járja be a rejtelmes fákat. Legyenek szobrok is, szólal meg a tervező. Szobrok meztelen testekről, és hatalmas nemi szervekről.

Ekkor már mindenki biztosan felkapja a fejét, hisz hol máshol is járnánk, mint a távoli, és rejtélyes Kínában. Viszont, ha Kína, akkor kommunizmus és tiltás. A szex tabunak minősül náluk, jogosan merül fel a kérdés, hogy miért is készítenének szexparkot? Pont ezért.



Épül a szerelem park, de kinek?


Sokaknak tetszik ez az érdekes, kicsit sem megszokott ötlet, de mellettük nagyon sokan támadják a parknak már a gondolatát is. Nagy port kavart, többen erkölcstelennek találták például az óriási nemi szerveket ábrázoló szobrokat. Ráadásul nemcsak művészeti tárgyak lennének kiállítva, hanem a szexuális technikákról tanítás is zajlana a parkban, emellett a biztonságos szexről is okítanák a vendégeket.

Októberben nyitnák meg a Chongqing tartományban a szexparkot, de ellenzői reménykednek benne, hogy erre sosem fog sor kerülni, hangzott el a China Daily napilapban.

- A parkot a közjó érdekében hoztuk létre, hogy segítsen a felnőtteknek a harmonikus szexuális élet élvezetében. A szex tabu téma Kínában, de az embereknek tényleg szükségük van több információra ebben a kérdéskörben - nyilatkozta a lapnak Lu Xiaoqing, a park igazgatója.

Ebből kiindulva kiállításokat, és képeket lehetne megtekinteni a szex történetéről, és a különféle technikákról.

Meglepő, de az internetezők legnagyobb része rosszallását fejezi ki a létesítménnyel kapcsolatban. Nem mindenki a parkkal nem ért egyet, hanem csak a kiállítás anyagát találja megbotránkoztatónak.

- Egy kicsit eltúlozták a kiállított tárgyakat. Zavarba jönnék, ha mások társaságában kellene végignéznem. - nyilatkozta a China Daily-nek, Liu Daiwei rendőr.



Mégsem épül meg az erotikus park?

Nagyon úgy néz ki, hogy ez a kezdeményezés végül a kukában kötött ki, hiszen egyre többen „tüntettek” ellene, és fejezték ki ellenérzéseiket. A Szerelemföldnek elkeresztelt parkot a helyi hatóság is ferde szemmel nézték. A bejárat előtt található cégér is bántotta a lelkivilágukat, ami egy jókora, félbevágott műanyagnőt ábrázol. A bábu csak egy piros tangát visel, és közben körbe-körbe forog. Azt senki sem érti, hogy feje miért nincsen a babának.

A tisztviselők egyenesen halált mondtak a parkra. Ha ennyien ellenzik a magas körökben is, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy mégis ki szorgalmazza ezt az extrém létesítményt?

Minden törekvés ellenére bezárta kapuit a szexpark, vagyis ki sem nyitotta azokat. Egyes források szerint lerombolták, így a létesítmény igazgatója most már semmit sem tehet, pedig szinte már felépült az összes épület. Így szűnt meg véglegesen a Szerelem földje Kínában, de ki tudja, hogy mikor jön egy újabb lelkes építesz, s mikor vágja bele a fejszéjét egy hasonló projektbe.

Koreában már működik

Az ötlet nem Kínából származik, hanem Dél-Koreából. A Csejuban lévő szexuális oktatópark, pontos nevén Love Land él és virul. A kínai park igazgatója meglátta ezt a létesítményt, s egyenesen beleszeretett, ezért is döntött úgy, hogy saját országában is megpróbálja felépíteni a szexuális paradicsomot.

Milyen lehet egy kínai szexuális élete?

Ázsia mindig is az élen járt a szexualitásban. Ott sosem számított tabu témának, beszéltek róla az emberek, nem hiába származik onnan a Kámaszútra is. Eközben Kínában, az utóbbi évtizedekben beszélni sem szabad róla, tiltott mindennemű pornográfia, és a szexuális felvilágosítást sem ismerik az iskolákban. Ezzel ellentétben szexboltok állnak majd’ minden utcában, a félrelépések, és a prostitúció is mindennapos jelenség. Bár többen is úgy tartják, hogy az erotikus boltokban inkább a külföldiek vásárolnak, de egyre nagyobb az igénye ezekre a játékos eszközökre a kínai embereknek is.

Mi, magyarok sem beszélünk túl sokat a témáról, ahhoz képest, hogy szinte már közhelyesen a csapból is a szex folyik. Természetesnek tűnik, hogy a tévében és az interneten mindig erotikus tartalmakba futunk bele, a sztárok is erről beszélnek. A gyerekek elég hamar értesülnek a témáról, de sok esetben érteni nem értik azt.

Érdekes eljátszani a gondolattal, hogy milyen lenne, ha nálunk is nyílna egy ilyen létesítmény. Biztos, hogy sokan látogatnák, de könnyen megeshet, hogy csak pironkodva lépnének be oda az emberek. A fiatalok között nagy lenne a sikere, de őket szinte biztos, hogy nem engednék be vagy, esetleg ott helyben tartanák meg nekik a szexuális felvilágosítást. Egyenesen nevezhetnénk ezt magyar oktató parknak is, ahova minden kisiskolás ellátogathatna egy tanulmányi kirándulás keretében. Erre még biztosan sokat kell várni, de semmi sem lehetetlen.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását