2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Dugók várhatók az M3-on

Kedden délben zárják le részlegesen az M3-as autópálya gödöllői csomópontjában a Budapest felé tartó oldal lehajtóágát - közölte Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese kedden reggel az MTI-vel.
2009. május 5. kedd 08:41 - HírExtra
Az ügyeletes elmondta, hogy kedden a reggeli órákban, a lezárás előtt még zavartalan a forgalom az M3-as autópályán.Az Állami Autópálya-kezelő Zrt. hétfőn azt közölte az MTI-vel, hogy a korlátozásra, amely előreláthatólag novemberig lesz érvényben, átépítés miatt van szükség.

A jelenlegi csomópont teljesen átépül, minden leágazás más nyomvonalra kerül, valamint új, pálya feletti hidak épülnek; az M31-es autópálya csatlakozásának építési munkálatai márciusban kezdődtek meg - áll a közleményben.

Kitértek arra, hogy a Nyíregyháza felől érkezők a Bag térségében található csomópontnál lehajtva, a 3-as számú főúton keresztül érhetik el Gödöllőt. Ezen kívül a mogyoródi csomópontot ajánlották, ahonnan a Mogyoród-Szada közötti összekötő úton vagy az M3-as autópálya másik, Nyíregyháza felé vezető oldalára áthajtva is vissza lehet jutni Gödöllő felé.

A társaság közlése szerint a Gödöllő és Budapest közötti kapcsolatot az építési munkálatok alatt egy rövid, 1-2 napos időszakot kivéve mindvégig biztosítják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását