2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Újabb nevek a Cozma-ügyben?

Az edigi hét mellett még újabb gyanúsítottak is lehetnek a Cozma-ügyben; esetükben garázdaság vagy bűnsegédi részvétel merülhet fel - írta pénteken Veszprém megye napilapja, a Napló online-kiadása.
2009. május 1. péntek 16:15 - HírExtra
A naplo-online a veszprémi képviselő-testület csütörtöki ülésén elhangzottakról számol be, ahol a város közbiztonságáról tárgyaltak, s a megyei főkapitányság jelen lévő bűnügyi igazgató-helyettese, Derzsy Péter alezredes beszélt a lehetséges újabb gyanúsítottakról.

A nyomozás vezetője képviselői kérdésre válaszolva elmondta azt is, hogy a gyilkosság idején a Patrióta Lokálban szolgálaton kívül lévő, de ott szórakozó rendőrök "megtettek mindent, amit abban a helyzetben meg lehetett tenni". Ezt vizsgálat állapította meg - tájékoztatott az alezredes.

A Cozma-ügynek eddig hét gyanúsítottja van, közülük hatan előzetes letartóztatásban vannak. Öt személyt, R. Sándort, N. Győzőt, Sz. Ivánt, P. Gábort és B. Csabát társtettesként elkövetett emberöléssel, életveszélyt okozó, valamint súlyos testi sértéssel, továbbá csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítja a rendőrség. Egy budapesti férfit és egy nőt - utóbbi van szabadlábon - bűnpártolással gyanúsítanak.

Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román válogatott 26 éves kézilabdázóját február 8-án hajnalban gyilkolták meg a veszprémi Patrióta Lokál előtt. A bárban szórakozó kézilabdázóba belekötött egy társaság, s az utcán folytatódó dulakodás közben a sportolót halálos szúrás érte.

A csapattársuk és barátjuk segítségére siető Ivan Pesic kapust, horvát válogatottat vesén szúrták (műtéttel távolították el a szervet), Zarko Sesum, szerb válogatott kézilabdázót pedig arcon rúgták, súlyos sérülése szintén műtétet igényelt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását