2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Végre! Steiner Kristóf mindent elmond!

Volt ő már műsorvezető a gagyi zenetévében, a melegek szószólója és bulimiás is. Steiner Kristóf azonban most forgatókönyvíróként is bemutatkozik.
2009. április 9. csütörtök 07:48 - HírExtra
A film, amiről szó van az Álom.net. Nem hallott még róla? A nyár legnagyobb durranásának harangozták be a „szakemberek”. De hogy jön a képbe Kristóf? Egyszerűen: N. Forgách Gábor, a produkció rendezője kereste meg azzal a kéréssel, hogy a film alapjául szolgáló történetet segítsen neki a mai, fiatalos nyelvnek megfelelő formába önteni.

Sikerült. Állítólag. Sőt a munka olyan jóra kerekedett, Steiner hamarosan azon kapta magát: megkapta élete első forgatókönyvírói munkáját. Nagy dolog ez egy vékonyka fiúnak, akinek a legjobb barátja a kutyája (kutya?), Özge.

De honnan a nagy szerelem a filmezéssel? Nos, a VIVA TV volt műsorvezetője számára a forgatókönyvek jelentik a boldogságot: olyannyira rajong értük, hogy a kedvenc filmjeihez tartozó darabokat szinte kívülről fújja.

– Teljesen más szemszögből látod utána a filmet, hiszen tudod, hogy egy adott jelenetnél mik voltak a rendező utasításai, milyen gesztusokat és mozdulatokat adtak a színészeknek irányvonalként, és mi az, ami ebből megvalósult vagy éppen az, amit a színészek tesznek hozzá a kész alkotáshoz. Kicsit bennfentesnek érzed magad tőle – mesélt a filmezéshez fűződő kapcsolatáról a szőke „jelenség”.

Persze nem ment azért annyira könnyen a munka, hiszen lényegében Kristóf a rajongása ellenére még nem profi forgatókönyvíró. A srác állítólag egy teljes nyarat fordított a könyv megírására, mely a film teljes elkészültéig hétszer bújt új köntösbe, hogy a karakterek és a színészek jellemei igazán összhangban legyenek.

Persze aki a VIVA TV-n vált érett férfivá, nem tud ellenállni a csábításnak, hogy saját magát is beleírja a történetbe.

– Ez külföldön már bevett szokás. Egyébként nem adtam magamnak sok időt, csupán két jelentben tűnök fel, egy elvetemült firkász személyében. Ez részben testhezálló karakter, részben pedig egy fricska is a bulvár újságírók felé – nyilatkozta Steiner saját szerepéről.

Kristóf nem csak íróként és szereplőként vett részt az Álom.net munkálataiban, hiszen a vágásból is oroszlánrészt vállalt: négy héten át, éjjel- nappal a számítógép előtt ültek, hogy a kész anyag tökéletes formát kapjon.

Ezek után persze nem meglepő, hogy Kristóf pályája csúcsának tartja az Álom.net-et.

Ezúton szeretnénk neki gratulálni a hihetetlen teljesítményhez…
Forrás: HírExtra/Cool TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását