2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Fideszes kampánystart

A héten kézbesítik több mint nyolcmillió választópolgárnak a június 7-ei európai parlamenti választásról szóló értesítőt és ajánlószelvényt.
2009. április 7. kedd 08:50 - HírExtra
A Népszava cikke szerint a Fidesz EP-kampányában többek között azt ígéri, ha kormányra kerül, "elszámoltatja a politikusokat, megvizsgálja az elmúlt évek nagyberuházásait, az uniós források magyarországi elosztásának gyakorlatát, minden jelentősebb üzleti, pénzügyi döntést, és a büntetőjogi felelősségre vonás sem marad el".

A lap azt írta, hogy a Fidesz figyelmeztetett: a Jobbikra adott szavazat elvész, Vona Gáborék nem tudnak kormányt alakítani, nem tudják legyőzni a szocialistákat. "A Jobbik vagy bármely más - önmagát jobboldalinak mondó - párt indulása kizárólag az MSZP hatalmi érdekeit szolgálja" - olvasható a lapban, azzal kiegészítve, hogy "nem a Jobbikra, hanem a Fideszre és a jobboldali egységre kell szavazni".

A Magyar Hírlap értesülései szerint több mint ezertagú "mozgósító csapat" felel a Fideszben a "szavazatmaximalizálásért". A Szabad Európa Csapat tagjai a Fidesz regionális vezetőinek ajánlására kerültek be a társaságba. A lap értesülései szerint a nagy szervezői létszám azt jelenti, hogy választókerületenként akár tízfős gárda is felállhat.

A Fidesz a kampány vége felé aláírásgyűjtésbe kezd a párt parlamenti javaslatának, a "három csapás törvény" támogatásának érdekében - írta a napilap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását