2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Mintegy harmincan támadták meg a kéziseket

A veszprémi kézilabdacsapat válogatott játékosának, Iváncsik Gergőnek gyermeke született, ezt ünnepelte meg a gárda szombatról vasárnapra virradóra egy veszprémi szórakozóhelyen - ismételte meg az MTI-nek Hunyadfalvy Ákos, az MKB Veszprém férfi kézilabdac
2009. február 8. vasárnap 10:33 - Hírextra
Az összetűzés sérültjeinek állapotáról szólva elmondta, hogy a horvát kapust, Ivan Pesicet hátulról vesén szúrták, s a sérült szervet a kórházban egy gyors műtét után már el is kellett távolítani. A társai segítségére siető szerb Zarko Sesumot úgy fejen rúgták, hogy elveszítette az eszméletét, jelenleg éppen koponyaröntgent végeznek rajta.

"A játékosok normálisan viselkedtek, táncoltak, amikor egy mintegy 30 fős társaság megtámadta a barátnőjével táncoló Cozmát. A verekedés az utcán folytatódott, ekkor Cozmát szíven szúrták, Pesicet pedig vesén. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz, minden bizonnyal nem helybéliekről van szó" - mondta Hunyadfalvy Ákos.

A vasárnap hajnali összetűzésben Marian Cozma, a csapat beállósa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően életét vesztette.

Az MKB Veszprém honlapjának adatai szerint a bukaresti születésű Marian Cozma pályáját a román Dinamo Bucuresti csapatában kezdte, a veszprémiekhez 2006-ban került. A román válogatottban 2002-ben debütált Fehéroroszország ellen.

Zarko Sesum 2007-ben lett a veszprémi csapat tagja. A Wikipedia internetes lexikon adatai szerint 2006-ban az innsbrucki Junior Európa-bajnokság legjobb játékosának választották.
Ivan Pesic korábban az RK Zamet Rijeka játékosa volt, a veszprémieket 2008 óta erősíti.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

older
2009. február 8. 14:33
Ez része a roma kultúrának. Ez az a nép amelyet tenyészt a kormány és az ellenzék is, hiszen a Fidesz is kussol a cigánybűnözéssel kapcsolatban. Éljen a Jobbik!
PEPITA
2009. február 8. 11:49
Csak nem megint az etnikumbol tört fel a brutalitás.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását