2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Hihetetlen fordulat! Liptai Claudia menyasszonyi ruhában!

Esküvői ruhában mutatkozott Liptai Claudia! Ráadásul komolyan gondolja elhatározását. Miközben az egész közvélemény azt találgatja, hogy elválik-e férjétől, vagy csak műbalhé az egész veszekedés Liptai új társra talált Till Attila személyében. Mennyi van
2009. január 31. szombat 09:29 - Hírextra
Összevesztek, válnak, nem is válnak, aztán meg mégis – megannyi variáció megjelent már az elmúlt napokban a Liptai Claudia - Gesztesi Károly álompár témájára. Pont ezért már az sem tűnt szokatlannak, amikor – a Bors beszámolója szerint – a TV2 sajtótájékoztatóján Liptai menyasszonyi ruhában jelent meg a minap. Most akkor mi a helyzet nála?

Ráadásul Till Attila is bekerült a képbe! Mivel az egész történet kezd bonyolulttá válni, nem árt, ha lerántjuk a leplet a sztoriról. Till ugyan – a páros reményei szerint hosszú távon – Liptai társává lép elő egy TV2-es műsor vezetésének erejéig.

A produkció Mr. és Mrs. címmel fog futni, s a csatorna illetékesei nagy reményekkel tekintenek a Liptai-Tilla álompár működése elé. A hivatalos bemutató azonban nem tartott túl sokáig, Liptai ugyanis hamar úgy döntött: úgy ahogy van, feldíszítve eltűnik a kíváncsi sajtómunkások elől.

Arra viszont maradt ideje, hogy először botswanai szeretőnek titulálja Tillát, majd a Bors szerint azzal fordult műsorvezetőtársához, hogy csak akkor megy hozzá, ha úgy kigyúrja magát, mint egy kajakos – utalva ezekkel az elmúlt napok Liptai-féle bulvárparádéjára.

Hm, a végén még kiderül, hogy Liptai Claudiának nincs is semmi baja, sőt még a humora is rendben van. Persze mit is kívánhat mást egy celeb, aki az elmúlt héten megszakítás nélkül szerepelt a bulvárlapok címlapjain, így pedig nem kis hírveréssel indulhat legújabb műsorának népszerűsítése.

S még mondja valaki, hogy hülyék ezek a magyar sztárok…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását