2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Hajdú Péter: „Már tanácsolták, hogy verjem meg!”

Patthelyzetbe került az ismert televíziós: a rendőrség tehetetlen felesége zaklatójával szemben, Hajdú Péter pedig nem akar önbíráskodni. A házaspár február végére várja első gyermekét, és a kórházban majd profi testőr vigyáz Sarka Katára. A kismamának ny
2009. január 24. szombat 18:59 - Hírextra
Az elmúlt héten ismét levél érkezett Hajdú Péter munkahelyére, bár neki címezték, az iromány ezúttal is feleségét riogatta.

– A feladó ugyanaz, aki egy ideje már zaklat minket – mondta felindultan a producer. – Egy negyvenes nőről van szó, aki nem csak minket „tisztel meg” a figyelmével. Az elmúlt nyolc évben huszonötezer levelet küldött szét ismert embereknek. Ő zaklatta hosszú időn keresztül Szellő Istvánt is, de szerencsére ő már túl van az ügyön – meséli feldúltan Hajdú Péter - Nem kímélte a politikusokat, bírákat sem. Beszámozza az üzeneteket, ebből lehet tudni, hogy éppen hányadiknál tart. Nem semmi teljesítmény, hiszen átlagosan nyolc-kilenc levelet kellett írnia naponta.

Péterék akkor kerültek a levélíró figyelmébe, amikor kiderült, hogy babát várnak. Az első levelek „csak” a férjet gyalázták, hogy nem is evilágról való, idegen lényként érkezett közénk, és megfenyegette a házaspárt, hogy majd DNS vizsgálatra viszi kislányukat, hogy mindezt bebizonyítsa. Katát folyton azzal zaklatta: vetesse el gyermekét, bűn lenne egy földönkívülinek szülni.– Természetesen megtettük a szükséges lépéseket – árulta el Péter –, följelentettük az illetőt, és kiderült, hogy a feladó valós személy, nem bújt álnév mögé.

A följelentés után egy rövidebb ideig nem érkeztek levelek, azután a napokban megint kaptak egy hosszabb irományt. Ebben már pénzt is követelnek tőlük, mondván: megsértették a zaklató személyiségi jogait. A levélírót, egy szerencsétlen óbudai asszonyt a rendőrségen és az önkormányzatnál is ismerik. Tudják róla, hogy inkább orvosi kezelésre lenne szüksége, sem mint hatósági eljárásra, ám tehetetlenek. A gyámság alá helyezési eljárása elakadt. – - Emberileg nagyon sajnálom, de engem is meg kell érteni, borzasztóan féltem a feleségem. Mi történik, ha az idegesség miatt valami komplikáció lép föl nála? – tört ki Hajdúból. – És mi lesz, ha már nem csak levélben kellemetlenkedik? Essek neki? Nem vagyok egy beszari alak, megtehetném. A barátaim közül már úgyis többen azt tanácsolták, hogy verjem meg, hátha elmegy a kedve egy áldott állapotban lévő fiatalasszony zaklatásától. De nem hiszem, hogy az önbíráskodással célt érnék.

Péter másképp oldja meg felesége védelmét. Eldöntötte, hogy profira bízza a dolgot. – Ne gondoljon senki látványos akcióra, fekete napszemüveges, háromajtós szekrényekre. Aki Katát a szülészeten védeni fogja, nem filmhős, de nagyon is érti a dolgát.
Forrás: hirextra/star
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását