2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Undorodik magától a Barátok közt sztárja

Meglepő kijelentésekkel állt a nyilvánosság elé a Barátok közt népszerű színésznője: a Magdi anyus szerepében tündöklő Fodor Zsóka kemény szavakkal illette sorozatbéli karakterét. "Nem innék meg vele egy kávét sem" - mondta többek között, s azt is elárult
2009. január 3. szombat 08:59 - Gedei Szilárd
Valószínűleg az év legzsémbesebb öregasszonyának választanák meg a Barátok közt Magdi anyusát – s aztán sorban minden évben megkapná ezt a megtisztelő címet. A figurát alakító Fodor Zsóka azonban elárulta, hogy az égvilágon semmi közös nincs saját maga és az általa megszemélyesített karakter között: még egy kávét sem inna meg a filmbéli szerepével. Ráadásul Zsóka a mindig érdekes férfiügyeiről is beszélt a Borsban.

- Nem látok a jövőbe, nem tudom, meddig lesz még szerepem a Barátok köztben. Jelenleg azt érzem, nagy szükség van rám, hiszen Magdi anyus mindig tartogat valami meglepetést – mesélte a Borsban Fodor Zsóka. – Számos dolog van egyébként, amit a sorozat mellett szeretnék megvalósítani, többek között angolul tanulnék, és az internet világát is szeretném megismerni. Szinte minden barátomnak van számítógépe, ebben kicsit le vagyok maradva, pedig jó lenne kiismerni magam a világhálón – sorolta terveit a legnehezebben emészthető sorozatbéli karakter megvalósítója.

Persze mindezek mellet sem tétlenkedik „Magdi anyus”, munkája ugyanis nem csak a Barátok közt forgatási napjaira korlátozódik, sőt. A színésznő néhány nappal ezelőtt élete egyik legszebb napját élte át: negyvenöt éve van a pályán, de először ísmerték el díjjal a munkáját.

- Az egyik színházi magazin hirdetett szavazást, a legnépszerűbb női, illetve férfi színészről. A színésznők között én kaptam a legtöbb voksot – büszkélkedett a Borsban Fodor. – Soha nem voltam még ilyen boldog, ez volt életem legszebb karácsonyi ajándéka. Közel egy éve nem játszom színházban, de remélem, megtalál még egy olyan szerep, melyben lubickolhatok.
Talán a Barátok közt zsémbes és meglehetősen nehéz természetű Magdijának szerepében nem tündököl eléggé? Egyáltalán kedveli ezt a meglehetősen érdekes szerepet?

- Évek óta van egy mondatom, melyet ma is komolyan gondolok: soha nem innék meg egy kávét sem Magdi anyussal, mert nem lehet közös témánk. Bevallom, semmiben sem hasonlítunk. Én kedélyes, jó humorú, nyílt, és egy picit lusta nő vagyok, aki túlságosan megbízik az emberekben – mondta el a színésznő. Azt pedig tudjuk, hogy a sorozatbéli szerepe milyen: nagyjából pont az ellenkezője.

De mi a helyzet a pasikkal? Talán abban is ellenkező a két grácia gondolkodásmódja, vagy mindkét karakter az erősebbik nem vonzalma alá került…

- A szerelem az egyetlen dolog, ami nem hiányzik az életemből – osztotta meg ezt is az olvasókkal Fodor Zsóka. – Olyan régen vagyok már egyedül, hogy el sem tudnám magam képzelni valakinek az oldalán. A férfiaknál én csak a barátságot keresem, és ők is így állnak velem. Ez így van rendjén – mondta még el a közkedvelt Magdi anyus közkedvelt megszemélyesítője.

Azaz a Barátok közt legkibírhatatlanabb szereplője, Kertészné Magdi sikeresebb a szerelmi élete terén (mert hát ugye ott van Vili bá’, a férje), mint egy egész normális színésznő.
Lehet, hogy csak meg kellene inni azt a kávét azzal a Magdi anyussal, hátha azalatt hasznos tanáccsal tudná ellátni Zsókát ezen a téren…
Forrás: hirextra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását