2024. április 17. - Rudolf
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Michelle Wild nem bánta meg, sőt.....!

Tele a fiókom álmokkal – osztotta meg a titkot Vad Kata, vagyis ahogyan férfiak ezrei ismerik Michelle Wild a Hírextrával. Az expornósztár a TV2-vel való szakításáról is beszélt, de azt is elárulta, hogy van egy esemény, melyet mindennél jobban vár
2008. december 27. szombat 16:17 - Gedei Szilárd
Mióta eltűnt a Jóban Rosszban szereplőgárdájából Vad Kata is csak az átlagemberek életét éli, persze csak annyira, amennyire egy volt pornós élheti. A fekete démont tehát nem vette igazán kegyébe Fortuna 2008-ban, legalábbis, ami a szakmát illeti. A családi élete ugyanis úgy néz ki végre sínre került, férjével és fiával boldogan tengeti hétköznapjait.

Túl vagyunk egy pörgős éven, Michelle Wildról viszont alig lehetett hallani valamit. Vad Katalinról azonban annál többet. Végül is pozitívan, vagy negatívan alakult a 2008-as év Vad Kata számára?

Nehéz volt az elmúlt év a számomra. Rengeteg dologgal próbálkoztam ugyanis, de csak nagyon kevés jött be belőlük. Persze most újra összegyűltek az újabbak, melyeket majd jövőre próbálok meg megvalósítani, majd kiderülnek, melyekbe tudok reálisan belevágni.

Maradva még az elmúlt évnél: azért csak akadtak jó pillanatok is! Mit tart az év csúcspontjának?

Furcsa lesz, amit mondok: a legsikeresebb és legokosabb döntésem talán az volt, hogy már nem dolgozom a TV2-nél. Az embert soha nem azért veregetik hátba, amit nem tesz meg. Úgy éreztem, hogy ha nem hagyok magamnak elég időt és teret, hogy bizonyos dolgokat megpróbáljak, akkor soha nem fogom megtudni, hogy sikerült volna-e. Ennek a folyamatnak a kulcspontja pedig az volt, hogy fel kellett függesszem a szereplésemet a TV2-nél.

Hiányzik?

Nem. Pont elég volt a kötöttségekből. Persze majd kiderül a következő években, hogy fog-e hiányozni a színészkedés, a szereplés, vagy sem. Most jól érzem magam a bőrömben, még akkor is, ha néha hiányzik egy kis sikerélmény. Mert bizony sikerülhetne több dolog is a jövőben, de még így is amondó vagyok: jobb nekem most jelen pillanatban a családommal.

Mondhatjuk, hogy magánéletileg sikeresebb volt a 2008-as éve, mint szakmailag?

Igen, ez egy remek megközelítés. Viszont mindenképpen nagy reményekkel nézek a jövő elé. Mint már említettem van egy fióknyi álmom elraktározva mélyen. Úgy szokott lenni, hogy minden év vége felé körülbelül októbertől gyűlnek a „világmegváltó” tervek, ötletek, mindenhonnan befolyik egy csomó olyan fantasztikum, melyektől az ember haja égnek áll – elképesztő, hogy mi mindenre kérnek föl!

Mi lesz a sorsa ezeknek a terveknek?

Amikor eljön a karácsony, a szilveszter előveszem őket és újra átnézem mindet. Februárra, márciusra kiderül, hogy miket lehet belőle megvalósítani, de a sok-sok álomból végül is általában csak kettő-három marad meg. Ezek fogják az adott év alapját jelenteni.

Van esetleg olyan esemény, amelyet nagyon vár 2009-ben?

Igen, össze is függ az egyik karácsonyi ajándékommal. Sőt, már karácsony előtt tudtam, mert előre elkotyogta a Jézuska, hogy a férjem meglep a 2009-es budapesti Depeche Mode koncert jegyével. Igazából más nagy esemény most nincs is kilátásban, de ezt a koncertet már nagyon várom.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását