2024. április 23. - Béla
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Nincs szex - van baj

A férfiak húsz-harminc éves koruk környékén a legaktívabbak az ágyban. Tehát ha szexhiány van, annak más okot kell keresni, mint a megszokás! Összegyűjtöttük, hogy mi az az öt legáltalánosabb ok, ami a lecsökkent érdeklődése mögött meghúzódhat. Haladjunk
2008. december 13. szombat 08:15 - Hírextra
Stresszes szegény

A sok stressz csökkenti a nemi vágyat. Ha túlhajszoltnak érzi magát vagy kimerült a munkájában, esetleg sokat túlórázik, lehet, hogy eszébe sem jut, hogy otthon vársz rá kielégítetlenül.

Mit tehetsz?

Semmi esetre se állj elé azzal, hogy rájöttél, miért nem közeledik hozzád! Ne szembesítsd azzal sem, hogy elégedetlen vagy, ami miatta és a munkája miatt van! Ezektől csak még idegesebb lesz. Viszont legyél mindenképpen nagyon megértő, masszírozd meg a vállát, tegyél fel valami olyan zenét, ami megnyugtatja. Ha egy kicsit elterelted a gondolatait a kötelességekről, szívesebben kalandozik majd az élvezetek felé.

Dühös rád

A közhiedelemmel ellentétben, a pasik nem mindig őrjöngnek, amikor mérgesek. Néha képesek sokáig csendben őrlődni a dolgokon – így nem jut eszükbe téged megdugni. A harag megöli az intimitást.

Mit tehetsz?

Nyilván, ha tudod, mi lehetett az előzmény, könnyű helyzetben vagy. Ám gyakran lövésed sincs, mitől lett morcos. Ilyenkor marad a találgatás. Talán az zavarja, hogy azok a pasik fizettek neked a bárban? Vagy túl rövid a szoknyád? Flörtölj vele, hogy érezze, neki akarsz tetszeni! Tudasd vele, hogy kell neked! Semmi sem izgat fel jobban egy pasit, mint ha észreveszi, hogy kívánják!

Megijedt az elkötelezettségtől

Talán éppen arról beszéltél, hogy mi lesz, amikor majd együtt éltek. Talán megemlítetted, hogy a gyerekek hova járnak majd iskolába. Az ilyen témák még a legőszintébb szerelmedet is kényelmetlenül érinthetik. A pasid a szexen keresztül kötődik hozzád leginkább. Amint a kapcsolatotokban döntési időszakhoz értek, visszavonul átgondolni a dolgokat.

Mit tehetsz?

Halaszd el a komoly beszélgetéseket a közös jövőről! Amikor hallótávolságon belül van, említsd meg a telefonban, hogy eszedben sincs még a házasságra gondolni! A vészcsengői azonnal elhallgatnak és rájön, hogy ugyanaz a laza csaj vagy, akit megismert. Erről a szex is eszébe fog jutni, ne félj!
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását