2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Mosley doppingolt

Shane Mosley EPO-t is használt a felkészülésekor az előtt a 2003-as bokszcsata előtt, amelyben aztán legyőzte a szintén amerikai Oscar De La Hoyát.
2008. december 3. szerda 12:10 - Hírextra
Ezt maga Mosley vallotta be fél évtizeddel ezelőtti bírósági meghallgatásakor, amint azt a most nyilvánosságra került dokumentumok megerősítették - írta szerdán a New York Daily News.

A cikk szerzője az ominózus papírokba azt követően tekinthetett bele, hogy jogilag hozzáférhetővé vált a doppingközpontként elhíresült BALCO laborral kapcsolatos bírósági ügyiratok egy része. Mosley is azon élsportolók közé tartozott, akik kapcsolatot ápoltak a BALCO vezetőjével, Victor Contéval. A profi ökölvívó vallomásában elismerte, hogy doppingolt, bár leszögezte azt is: nem tudott arról, hogy az általa használt anyag - az EPO - tiltott vagy illegális szer lett volna.

Az ominózus nagyváltósúlyú mérkőzés résztvevői közül Mosley jelenleg január 24-re tervezi összecsapását a mexikói Antonio Margaritóval a WBA világszövetség vb-övéért, míg De La Hoya most szombaton lép a kötelek közé - nem világbajnoki címmérkőzésen - a fülöp-szigeteki Manny Pacquiaóval.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását