2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A "majdnem" az kevés

Közel állt ahhoz az Oklahoma City Thunder, hogy tizenegy sorozatban elvesztett mérkőzés után a tizenkettediket megnyerje az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), végül egy ponttal mégis kikapott a vendég Phoenix Sunstól.
2008. november 26. szerda 08:10 - Hírextra
Az edzőváltáson átesett hazai csapat a harmadik negyed végén már 16 ponttal is vezetett, ezzel együtt sem tudott azonban győzni. A Suns a legjobbkor, 26 másodperccel a vége előtt vette át először a vezetést a második félidőben, s már nem is engedte ki a kezéből a győzelmet.

A Los Angeles Lakers továbbra is bajnokesélyeshez méltóan szerepel: a legutóbb döntős kaliforniai csapat ezúttal a vendég New Jersey Netset győzte le nagyon könnyedén, méghozzá úgy, hogy sztárja, Kobe Bryant kifejezetten gyengén teljesített, s mindössze 12 pontig jutott. A 12 győzelemmel és 1 vereséggel továbbra is ligaelső Lakers megint igazi csapatként játszott, hat kosaras szerzett legalább 10 pontot, a legjobb a spanyol Pau Gasol volt 26 ponttal és 8 lepattanóval.

A Lakershez hasonlóan a Cleveland Cavaliers is kiváló formában van. A LeBron James vezette együttes most New Yorkban győzött fölényesen a helyi Knicks ellen. Az eddig háromszor veszítő Cavs 11. sikeréből James 26 ponttal vette ki a részét.

Úgy tűnik, jót tett az edzőváltás a gyengélkedő Washington Wizardsnak, mely először játszott Ed Tapscott irányításával és 24 pontos győzelmet aratott a Golden State Warriors ellen. A fővárosi együttes 12. mérkőzésén második sikerét szerezte meg a szezonban.

Eredmények:
Washington Wizards-Golden State Warriors 124-100
New York Knicks-Cleveland Cavaliers 101-119
Oklahoma City Thunder-Phoenix Suns 98-99
Dallas Mavericks-Indiana Pacers 109-106
Los Angeles Lakers-New Jersey Nets 120-93
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását