2024. április 23. - Béla
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Torres visszatérne Madridba

Fernando Torres elárulta: pályafutása során még szeretne az Atletico színeiben futballozni, de a visszatérés egyelőre nem téma nála.
2008. november 9. vasárnap 15:59 - Hírextra
Fernando Torres megtalálta számítását a Liverpoolnál, már az első szezonjában kiváló teljesítményt nyújtott Angliában, nem vett sok időt igénybe az átállás. A spanyol csatár ma már a Liverpool legnagyobb értékének számít, a Mersey-partiak semmi pénzért nem válnának meg tőle. A csatár nem is tervezi, hogy a közeljövőben eligazol a vörösöktől, távlati elképzelései között azonban szerepel, hogy egyszer visszaszerződik Madridba.

- Egyszer még szeretnék az Atletico játékosa lenni, mert számomra mindig is különleges klub marad egykori egyesületem. Mikor eljöttem, úgy éreztem, nem tudok többet segíteni a gárdának, most azonban úgy érzem, egyszer még szívesen visszamennék. Nem tudom, hogy az Atleticóból fogok-e visszavonulni, de van még befejezetlen ügyem a csapatnál, ezért még vissza akarok térni. Most azonban nincs a terveim közt, hogy elhagyjam Angliát, nem érdekel sem Olaszország, sem Spanyolország, de még egy másik angol klub sem - jelentette ki Torres.

- Mikor eljöttem Madridból, változásra volt szükségem, és most jól érzem magam. Nem gondolkoztam még azon, hogy melyik csapathoz igazolnék szívesen pályafutásom során, de azt tudom, hogy az egyetlen klub, amelyhez soha nem szerződnék el, az a Real Madrid - fűzte hozzá a csatár.
Forrás: Samsung Sport
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását