2024. április 16. - Csongor
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kovácsovics Fruzsi és A sosevolt nyár

Kovácsovics Fruzsina legújabb videoklipje, A sosevolt nyár című dalhoz készült kisfilmet nagy izgalom előzte meg, hiszen az énekesnő teljesen új, komoly arcát mutatta meg a forgatásokon. A videoklip végül nagyon jól sikerült, Fruzsi, Jamie Winchester és a
2008. október 30. csütörtök 10:37 - Hírextra
A VIVA Interaktív műsorában láthatják először a rajongók Kovácsovics Fruzsi legújabb klipjét. A sosevolt nyár című dalhoz készült kisfilm forgatásán Fruzsi szerelme, Ben is jelen volt, és most saját munkahelyére, a VIVAba is elkíséri az énekesnőt, hiszen nagyon büszke rá. Lehet is, Fruzsi ugyanis egyre több élő koncertet ad, és nem vállal playback fellépést, zenekarával mégis keresettek: a klippremier után az A38 hajón például a Magna Cum Laude zenekar vendégeként lépnek majd színpadra!

Különösen magáénak érzi legújabb videoklipjét Kovácsovics Fruzsina. Egyes jeleneteket otthona Maglód határában, a szabadban forgatták, a klip statisztái pedig Fruzsi legközelebbi hozzátartozói: az összes testvére és a legjobb barátai is szerepelnek benne. A forgatás két napja alatt végig vele volt szerelme, a VIVA műsorvezetője, Ben is, aki segített az énekesnőnek ráhangolódni a szerelmes jelenetekre.

Szerelmes, de egyben misztikus hangulatot áraszt Kovácsovics Fruzsina legújabb klipje, mely A sosevolt nyár című dalhoz készült. Zenéjét Jamie Winchester szerezte, aki a klipben is szerepel, a szöveget pedig Császár Előd írta.

„A klip története szerint egy kávézóban ülök, és az első szerelmemre emlékszem vissza – mesélte Fruzsi. – Nézem a pályaudvaron elhaladó embereket, és mindegyikükről eszembe jut egy emlékkép. Jamie egyfajta őrangyalként jelenik meg a jelenetekben. Végül lassan elindulok a vonatomhoz, elbúcsúzom az őrangyalomtól és elindulok egyedül az életem útján.”

Több okból is különösen közel érzi magához ezt a klipet az énekesnő. A statiszták között ugyanis megjelent az összes testvére és a legjobb barátai is, a visszaemlékezős-szerelmes jeleneteket pedig otthona, Maglód határában forgatták. Ráadásul a klip alapötlete is Fruzsitól származott, így a rendező, Mészáros Kati a legapróbb részletekbe is beleszólást hagyott neki.

A klipforgatás egész ideje alatt ott volt az énekesnővel szerelme, a VIVA műsorvezetője, Ben is, aki nagy segítségére volt Fruzsinak szerelmes jelenetek élethű előadásában, amelyek ezáltal még merészebbre és hitelesebbre sikerültek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását