2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Női euróliga ellenfelek

Francia és lengyel riválist fogad az MKB-Euroleasing Sopron, illetve a MiZo Pécs 2010 a női kosárlabda Euroliga harmadik fordulójában.
2008. október 28. kedd 11:36 - Hírextra
Szerdán az egy győzelemnél és egy vereségnél tartó soproniak a B csoportban sereghajtó Lille-t látják vendégül. A nemzetközi porondon eddig nyeretlen francia gárda hétvégén 66-52-re verte a Clermont Ferrand együttesét, főként Geraldine Robert 26 pontjával. Székely Norbert alakulata, amely múlt héten 70-59-re kikapott Velencében, szombaton 137-43-ra kiütötte a Szombathelyt úgy, hogy a pécsiek által vitatott módon szerződtetett Krivacsevics Tijana 15 pontot dobott.

Az A jelű hatosban a mecsekaljai együttes csütörtökön fogadja az eddig ugyancsak 3 pontot gyűjtő Krakówot. Füzy Ákos tanítványai az előző körben hosszabbítás után maradtak alul a török Besiktas csarnokában (84-82), majd pénteken 100-51-re verték a BEAC-ot. A baranyai szurkolók számára régi ismerős tér vissza a lengyelek szerb légiósa, Slobodanka Tuvic személyében, aki korábban évekig Pécsett kosarazott.

A Sopron-Lille mérkőzés szerdán, míg a Pécs-Kraków találkozó csütörtökön 18 órakor kezdődik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását