2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Focus Corvinus Börzé

A hallgatók mindennapjait megkönnyítő üzleti szolgáltatásokkal ismerkedhetnek meg szerdán és csütörtökön a Focus Corvinus Börzére ellátogatók a fővárosban, a Budapesti Corvinus Egyetemen - tették közzé a szervezők honlapjukon.
2008. október 1. szerda 07:15 - Hírextra
A hallgatók egyetemi éveik során számos szolgáltatást és terméket vásárolnak, mindennapjaikban sok-sok alapvető üzleti döntést hoznak. Önállósulásuk és felnőtté válásuk velejárója a bankszámlavezetés, a diákhitel-igénylés, a pénzintézeti szolgáltatások igénybevétele, a biztosításkötés, a magánnyugdíj-pénztári belépés, a nyelvtanulás, a külföldi tanulmányok.

A Focus Corvinus Börze - üzleti szolgáltatások egyetemistáknak elnevezésű rendezvénynek éppen az a célja, hogy a hallgatókhoz közel vigye mindazokat a szolgáltatásokat, termékeket, amelyek egyetemista létük mindennapjait könnyítik meg.

A rendezvény további törekvése, hogy teret adjanak az üzleti partnerek évről évre visszatérő kérésének, hogy kitelepüléssel, helyszíni szolgáltatással és értékesítéssel érhessék el célcsoportjukat, az egyetemistákat.

A rendezvényen várhatóan húsz kiállító képviselteti magát, s különlegessége, hogy az egyetem évente csak egyszer nyújt lehetőséget arra, hogy a vállalatok, intézmények elérjék üzleti ajánlataikkal a több mint 17 ezres hallgatóságot, és a döntően 18-25 éves korosztályt értékesítési és marketing célcsoportnak tekintsék.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását