2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Állandó balesetveszély az Andrássy útnál

Szinte percenként alakulnak ki balesetveszélyes helyzetek a budapesti Andrássy út körüli utcákban, miután az Európai Autómentes Nap és egy kerékpáros rendezvény nemcsak hosszában, de a keresztirányú forgalom számára is lezárták a máskor igen forgalmas pes
2008. szeptember 22. hétfő 11:59 - Hírextra
Az autósok ugyanis az Erzsébet tér és a Hősök tere között csakis az Oktogonnál hajthatnak keresztül az Andrássy úton, a többi keresztutcánál megtiltották az áthajtást. Emiatt a tanácstalan autósok a környékbeli, többnyire keskeny utcákban próbálkoznak elkerülni a lezárt területet, s ehhez sokan az ellenkező irányban veszik igénybe az egyirányú utcákat is. Ettől viszont megsokasodtak a balesetveszélyes manőverek, amik gyakoriságát az is fokozza, hogy rendőrt nemigen látni ezekben a mellékutcákban. Mivel az Andrássy út lezárása éjszakáig tart, a délutáni csúcsforgalomban még komolyabb fennakadásokra is számítani lehet az érintett terézvárosi területek közlekedésében.
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását