2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kalapozó kosarasok

Támogatókat keres a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) a jövő nyári Európa-bajnokságra bravúrral kijutott női válogatott menedzseléséhez.
2008. szeptember 19. péntek 15:19 - Hírextra
"A két nemzeti csapat előzetes felkészülése és Eb-selejtezői 60 millió forintunkba kerültek, miközben a saját bevételünk mindössze 90 millióra rúg, ehhez jön a szponzoroktól mintegy 50 millió. Ennyiből gazdálkodunk, de a lettországi Eb-n való sikeres szerepléshez további anyagi segítség lenne szükséges" - jelentette ki a budapesti sajtótájékoztatón Berényi János, az MKOSZ elnöke.

Rátgéber László szövetségi kapitány hozzátette: nem teljesültek ugyan a szakmai elvárásai, ugyanakkor köszönettel tartozik a vezetésnek.

"A szegénység nem szégyen. Tudatosítani kell, hogy a végcél a 2012-es londoni játékok, így végső soron számunkra holnap megkezdődik az olimpiai felkészülés. Ezen az úton lesz fontos állomás a júniusi Eb" - tette hozzá a szakvezető.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását