2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Szekeres Pál játszva tud csak nyerni

Szekeres Pál a paralimpiák történetének legeredményesebb magyar versenyzője újabb aranyérmeket akar nyerni Pekingben.
2008. augusztus 28. csütörtök 17:53 - Hírextra
A kiváló sportember eddig négy arany, és egy bronzéremmel tért haza a játékokról."Összesen tizenhét ellenfelem lesz, közülük tizenhat odaérhet az első három helyre" - mondta az MTI-nek a kiváló sportember.

"Eddigi sikereimet annak köszönhettem, hogy nem görcsöltem, mindig ki tudtam kapcsolni a külvilágot, csak az adott asszóra gondoltam, nem foglalkoztam azzal, ki lesz a következő ellenfelem, milyen ünneplésben részesülök otthon. És ez a siker titka, százszázalékosan csak az adott mérkőzésre kell figyelni."

Szekeres a felkészülés alatt rendkívül keményen edzett, többször az edzőinek kellett visszafogniuk, nehogy túlhajtsa magát.

"Az évek alatt megtanultam, akkor tudok nyerni, ha akkor húzok valami váratlant, amikor senki sem számít rá. Ehhez viszont tökéletes alapok kellenek, aminek eléréséhez muszáj nagyon keményen dolgozni. Vívásban játszva lehet nyerni, játszani viszont csak az tud, aki rendelkezik a szükséges alapokkal. Az alapok megszerzése pedig nem jelent mást, mint kőkemény gyakorlást."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását