2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Az SZDSZ üdvözli a kormány programját

Az SZDSZ üdvözli, hogy Gyurcsány Ferenc megfogalmazta a kisebbségi kormány cselekvési programját - jelentette ki Fodor Gábor szerdán Egerben.
2008. augusztus 27. szerda 21:40 - Hírextra
A párt az ügyvivői testület hétvégi ülésén alakítja ki álláspontját a kormányfő által jegyzett programról - közölte a liberális párt elnöke az SZDSZ Heves Megyei Szervezetének tisztújító ülését követő sajtótájékoztatón.

Az SZDSZ már korábban világossá tette, hogy a magyar választópolgároknak látniuk kell, milyen irányban halad a kisebbségi kormány - mondta a politikus. Az MTI felvetésére, miszerint a többi ellenzéki párt már állást foglalt a programmal szemben, a pártelnök azt mondta: az SZDSZ alaposan tanulmányozni kívánja a leírtakat, erre ad lehetőséget a hét végére tervezett ügyvivő-testületi ülés.

A liberális párt Heves megyei választmányi ülésén leköszönt megyei pártelnöki tisztéről Fodor Gábor. Helyére Gyurkó Péter egri ügyvédet, a párt eddigi megyei alelnökét választotta a testület.
Fodor Gábor úgy jellemezte az új megyei elnököt, hogy személyében olyan vezető került a Heves megyei SZDSZ élére, aki a rendszerváltás óta sokat tett a liberális értékek érvényesüléséért.

Gyurkó Péter az MTI kérdésére elmondta, hogy legfőbb célja az SZDSZ elhibázott vidék-politikájának módosítása. Ennek érdekében hosszú távon az a szándéka, hogy valamennyi Heves megyei településen legyen olyan kontaktszemély, aki képviseli az SZDSZ álláspontját.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását