2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Az SZDSZ az adócsökkentésre koncentrál az ősszel

Az SZDSZ elsősorban továbbra is az adócsökkentésre és a gazdasági növekedés beindítására koncentrál - vázolta a szabad demokraták várható őszi lépéseit Kóka János parlamenti frakcióvezető az MTI-nek.
2008. augusztus 26. kedd 14:53 - Hírextra
Kifejtette: a párt ellenzékbe kerülésével a nyár folyamán meg kellett erősíteni a liberális frakcióban folyó szakmai munkát.

Jelenleg az őszi ülésszak legfontosabb témáira, az adó- és kiadáscsökkentésre helyezzük a hangsúlyt. Ezzel összefüggésben a munkahelyteremtés kérdése, valamint az agrárvállalkozások versenyképességének támogatása is napirenden van és megtárgyalják a véleménynyilvánítási szabadság ügyét is - jelentette ki Kóka János.

Az SZDSZ-frakció vezetője szerint a parlament elé kerülő valamennyi kérdéssel részletesen foglalkoznak a képviselőcsoport szeptember 11-13. közötti, kihelyezett frakcióülésén. Az MTI úgy tudja, ez utóbbi Velencén lesz.

A távirati irodának a frakcióvezetői poszttal kapcsolatos kérdésére Kóka János úgy fogalmazott: "tudomásom szerint ez a kérdés nincs napirenden".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását