2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Az "Új rend és Szabadság" kormánybiztosának közleménye

Kondorosi Ferenc az „Új rend és szabadság” program kormánybiztosa a gépjármű alkatrészek kereskedelméről és felhasználásuk ellenőrzésének időszerű feladatairól folytatott megbeszélést a Nemzeti Közlekedési Hatóság, a Lízingszövetség, a Gépjárm
2008. augusztus 21. csütörtök 11:22 - Hírextra
A megbeszélés résztvevői egyetértettek abban, hogy a közeljövőben át kell tekinteni a gépjárműbontókra vonatkozó jogszabályokat, és a gyakorlati, jogalkalmazói tapasztalatok hasznosításával együtt kell lefektetni az új normatív szabályzás alapjait.

A tárgyalások során igényként fogalmazódott meg a gépjárművek forga-lomba helyezésének és forgalomból való kivonásának egyértelmű és szigorú szabályozása.

A tárgyaló felek megállapodtak abban, hogy a gépjárművekkel történő közlekedés biztonságának javítása érdekében a közeljövőben hatósági ellenőr-zés-sorozat indul, amely az autóbontókat és az autóalkatrész kereskedőket is érinteni fogja.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását