2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Szünidödő

Az idén nyáron 21. alkalommal rendezték meg a Szünidödő játéksorozatot, a Fővárosi Önkormányzat támogatásával. A sorozat kellemes szórakozást ígérő, ingyenes záróbulijára augusztus 30-án délután kerül sor a Petőfi Csarnokban.
2008. augusztus 12. kedd 15:33 - Hírextra
Budapesti gyerekek ezrei vehettek részt több száz programon a város különböző helyszínein a Szünidödő keretében. A vakáció idején művelődési házakban, múzeumokban, sportpályákon, repülőtéren és lovardában rendeztek szórakoztató - ingyenes - eseményeket a kisebbeknek és nagyobbaknak.

A programkínálat széles volt: színházi előadások, kézműves foglalkozások, tárlatvezetések, sportolási lehetőségek, tánctanulás, korrepetálás szerepelt - és szerepel még - az idei palettán.
A szünidő végén, augusztus 30-án délután 2 órai kezdettel a Petőfi Csarnok környékén egy kellemes délutánt tölthetnek a családok a játéksorozat záró buliján. Fellép a 100 Folk Celsius, a Fakutya és a Maskarades együttes.

A színpadi produkciók mellett ügyességi és szellemi játékok, állatsimogató, szabadtéri logikai játszóház, kézműves foglalkozások és sok más érdekesség várja a látogatókat - tudatta az MTI-vel Szakácsi Mónika, az intézmény rendezvényszervezője.Rossz idő esetén a csarnokban kerül sor a programokra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását