2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Túl súlyos, nem indul

Súlyproblémák miatt nem indul a pekingi olimpián Frankie Gavin brit ökölvívó, a 60 kg-os súlycsoport első számú esélyese.
2008. augusztus 7. csütörtök 11:37 - Hírextra
A Varga Miklós kategóriájában szereplő öklöző együtt készült a brit válogatottal Makaón, ám Pekingbe már el sem utazott, ahol helyi idő szerint péntek reggel tartják a mérlegelést és a hivatalos sorsolást.

Gavin, aki a nyolcfős brit csapat első számú sztárja lett volna, tavaly novemberben nagyszerű teljesítménnyel szerezte meg a világbajnoki címet Chicagóban, ám az elmúlt hónapokban folyamatosan súlyproblémákkal küszködött, s többek között júniusban, az Európai Unió bajnokságán is egy kategóriával feljebb, 64 kg-ban szerepelt és - a döntőben Káté Gyulát legyőzve - nyert.

A 22 éves, balkezes bokszoló külön pechje, hogy váltósúlyban (64) sem indulhat Pekingben, mert honfitársa, Bradley Saunders ebben a kategóriában kvalifikálta magát a játékokra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását