2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Brad Pitt fia tiszta Putyin

Újszülött fiáról, Knoxról nyilatkozva Brad Pitt azt mondta, hogy úgy néz ki, mint Vlagyimir Putyin orosz kormányfő.A színészt meglepte csemetéje kinézete - olvasható a Herald Sun ausztrál napilap hírportálján.
2008. augusztus 5. kedd 13:09 - Hírextra

"Ki merem jelenteni, hogy Vivien lelkiekben, attitűdjében, de a megjelenésében is Angelinára hasonlít, a kislány ugyanolyan elegáns, mint édesanyja. Ami Knoxot illeti - az énem darabkája, hiszen hozzám hasonlatosan szereti a zenét, ám amikor világra jött, úgy nézett ki, mint Vlagyimir Putyin" - nyilatkozta ikreiről a büszke apa.

Angelina Jolie, aki Brad Pittel közös lánya, Shiloh mellett három fogadott gyermekét - Maddoxot, Paxot és Zaharát - neveli, bevallotta, hogy fáradságos az újszülöttek gondozása, ám sok segítséget kap a családtól.

"Káosz van, ám igyekszünk úrrá lenni rajta, s varázslatos pillanatokat élünk meg. Shiloh, aki az ikreket saját babájának nevezi, Zaharával együtt segít kiválasztani számukra a ruhákat, szorgoskodik az átöltöztetésnél és babusgatja a kicsiket. Nagyon aranyosak, úgy viselkednek, mint két kis anyuka" - hangsúlyozta Angelina Jolie.

A filmsztár arról is mesélt, hogy miként töltötte terhessége utolsó két hetét, amikor ágynyugalomra volt kárhoztatva a kórházban.

"Brad és a gyerekek hetente többször a kórházban töltötték az éjszakát, így soha nem szakadtunk el túl sok időre egymástól. Közben megnéztem Kevin Burns II. világháborúról szóló dokumentumfilmjét, ugyanis beláttam, hogy ez az egyetlen esélyem, hogy láthassam a 15-órás sorozatot" - nyilatkozta Angelina Jolie.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását