2024. április 18. - Andrea, Ilma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Indul a Campus fesztivál

Már folyamatosan érkeznek a résztvevők a debreceni Vekeri-tó partjára, ahol szerdától vasárnapig rendezik meg a Campus Fesztivált - tájékoztatta az MTI-t a helyszínen Bakó Csaba, a fesztivál sajtófőnöke.
2008. július 23. szerda 18:56 - Hírextra
Elmondása szerint csaknem kétszáz dolgozó valóságos kisvárost épített fel a Debrecentől hét kilométerre lévő Vekeri-tó partján. Lassan befejeződnek az építési munkálatok, amiket a kissé esősre sikerült időjárás sem tudott késleltetni - fűzte hozzá.

A 20 hektáros területen egyébként 11 programhelyszín szórakoztatja több mint négy napon át a fesztiválozókat: a jobbnál jobb hazai zenekarok mellett nemzetközileg is elismert lemezlovasok és a DumaSzínház tagjai.

Fellép többek között a Tankcsapda, a Kispál és a Borz, a Quimby, a Zagar, a Depresszió, Péterfy Bori és a Love Band, a 30Y, a Neo, a Kiscsillag, a Moby Dick, az Aurora, az Irigy Hónaljmirigy és az Animal Cannibals.

A fesztiválvárosban különleges építményekben sincs hiány: felépült a művészeti programok "fellegvára", a Modem Dóm és a komfortos, lelátókkal felszerelt, klimatizált pódiumsátor is.
Bakó Csaba tájékoztatása szerint a fesztiválon csaknem ezren dolgoznak a látogatók kényelméért, az összesen ötezer négyzetmétert kitevő fedett helyszíneken kialakított vendéglátó helyek biztosítják az ételt-italt a fesztiválozóknak.

A szerdai, nulladik napon még csak egy színpadon várják a Campus Fesztiválra érkezőket, csütörtökön délelőtt azonban megindul a nagyüzem: egész nap folyamatosan váltják egymást az együttesek a különböző helyszíneken, és egészen vasárnap hajnalig szól a zene a Vekeri-tó partján.
Debrecenből egyébként ingyenes buszjáratok közlekednek a fesztivál helyszínére - tette hozzá Bakó Csaba sajtófőnök.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását