2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Titokban

Kóbor János mindent megtett, hogy csak a szűk család legyen jelen az eseményen.Megismerkedésük harmadik évfordulóján, a naplementétől aranyló aligai kikötőben teljes titokban fogadott örörk hűséget egymásnak Kóbor János és szerelme, Deme Zsóka.
2008. július 21. hétfő 10:12 - Hírextra
Az énekes 2005 júliusában ismerkedett meg a nála 23 évvel fiatalabb üzletasszonnyal. Eleinte rajtuk kívü senki nem hitt abban, hogy ez a szerelem tartós lesz, az énekes nős volt, Zsóka már túl volt két váláson.

 De amikor Kóbor elvált, majd megszületett a pár kislánya, senki nem kételkedett. A kis Léna már másfél éves, a pár most látta elérkezettnek az időt arra, hogy hivatalosan is összekössék életüket.

Szombat volt az eredeti időpont, de az utolsó pillanatban megváltoztatták Meckyék, nehogy illetéktelenek megzavarják a nagy napot - mesélte a pár egyik barátja, aki elárulta: Zsóka nem egy klasszikus menyasszonyi ruhát viselt, hanem egy egyszerű vonalú, ám annál elegánsabb estélyi ruhát.

Gyönyörű volt a szertartás, amelynek a romantikus helyszín adta meg az alaphangot. Zsókáék sok időt töltenek Balatonaligán, van itt egy házuk is, és János vitorlása a kikötőben áll, így adott volt a választás.

Nagyon meghatódott mindenki az eskütételkor. Jól sikerült életük legszebb napja, amelyen természetesen jelen volt kislányuk is, aki mint egy igazi angyalka adta szüleire az áldást.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását