2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Szennyvíztisztítót neveznek el Bushról?

George W. Bush amerikai elnök öles lépéssel közelebb került ahhoz, hogy szennyvíztisztítót nevezzenek el róla: az ügyet szavazásra alkalmasnak találták. Persze nem ő szeretné, ha szennyvíztisztító viselné nevét és így nem is ő kezdeményezte a dolgot, ha
2008. július 19. szombat 12:08 - Hírextra

Ők akarnak átnevezni egy szennytelepet "méltó" emlékül az Egyesült Államok 43. elnökének. Bush munkásságát elég kevésre tartja az a csoport, amely kezdeményezte a szennytelep átnevezését.
"Úgy véljük, vezetőinket megfelelő történelmi kontextusba kell helyezni, a helyükre tenni. George W. Bush esetében jelentős szennyet kell eltakarítanunk a következő 10-20 évben, ezért egy szennyvíztisztító hű értékelése Bush nagy dolgainak" - mondta Brian McConnell, az akciót szervezők vezetője.


A csoport aláírásgyűjtésbe fogott, hogy novemberben szavazásra lehessen bocsátani a kérdést egy füst alatt az elnökválasztással. Az illetékes hatóság most kihirdette az eredményt: összegyűlt a szükséges 7 ezer érvényes aláírás, így szavazni fognak a szennytelep "bushításáról".
Bushra főként az iraki háború következményei miatt neheztelnek, továbbá, hogy nemigen törődött az Egyesült Államok belgazdasági bajaival.
A 43. elnöknek ez az utolsó hivatali éve.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását