2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Balatone fesztivál a Balatonnál

A nyári könnyűzenei fesztiválok közül a legkedvezőbb áron ígér önfeledt pörgést, sokféle kikapcsolódást július 24. és 27. között a Zánkai BalaTone Fesztivál az egykori úttörőváros területén - tájékoztatta Bukovinszky Béla a fesztivál egyik főszervezője az
2008. július 18. péntek 13:20 - Hírextra
A BalaTone Fesztivál egyedülálló programkínálatában földön, vízben és levegőben is zajlanak majd az események. Aki napközben a strandolás mellett izgalmas programra vágyik, megnézheti az extrém motocrossosok vagy a BMX-esek és gördeszkások bemutatóját, vízbe csobbanását a Fundango Waterjump óriás rámpájáról. Lesz quadpark, wakeboardpálya, strandröplabda és vízifoci is. Idén a KONA Kerékpáros Találkozót is a fesztivál keretein belül rendezik meg, és kulturális programok is színesítik a kínálatot. Egyebek közt a idetelepül a zánkai múltat idéző úttörőjelvény-múzeum.

Esténként öt színpadon a klasszikus rocktól az underground és urban style együtteseken át a deszkás zenékig ível a BalaTone lendületes zenei világa. Fellép majd a német Beatsteaks, a holland Noisia & Teebee, az amerikai The Real McKenzies, a brit Killa Kela, DJ Vadim, DJ Hyper, a Cagedbaby, a Freeform Five és a Zion Train (UK). Olyan magyar sztárok is fellépnek, mint a Tankcsapda, a Quimby, a Paso, a Kiscsillag, a Kowalsky Meg A Vega, a Belga és a Zagar. A rendezvény teljes programkínálata a www.balatonefesztival.hu oldalon látható.

A négynapos fesztiválra a bérlet ára elővételben 9.900 Ft, a napijegy 4.300 Ft-ért kapható. A debreceni lakcímkártyával rendelkezők ingyen bulizhatnak a BalaTone-on, és a szülői felügyelettel érkező 14 éven aluliak is fizetés nélkül juthatnak be a rendezvényre. Idén 50 forinttal olcsóbb lesz az üdítő, mint tavaly volt, és egy korsó sör ára is 300 Ft alatt marad. A belépőjegy ingyenes sátorozásra is jogosít, de igénybevehető 3 ezer, a diákok pénztárcáját sem megterhelő, kényelmes szálláshely, a hajdani úttörőváros zuhanyzói és mosdói pedig kulturált körülményeket biztosítanak a főszervező ígérete szerint.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását