2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

30 éve űrlényekkel haverkodik

Olaszországban film készül egy férfiról, aki állítása szerint 30 éve kapcsolatban áll a földönkívüliekkel. Az 54 éves Pierfortunato Zanfretta volt rendőr főszereplője, ugyanakkor áldozata is egy történetnek, amely miatt egyesek megkérdőjelezik épelméjűség
2008. július 15. kedd 10:39 - Hírextra
Éjszaka járőrözött azon a bizonyos téli éjszakán 1978-ban egy Genova környéki helységben, amikor megtámadta "két hatalmas, háromméteres zöld lény". Miután a földre teperték, elvesztette eszméletét. A kollégák találták meg sokkos állapotban, teste a hideg ellenére forró volt és szolgálati kocsijának motorja is meleg volt. Mellette a gyepen köralakban kiégett a fű és különös lábnyomokat is tudtak rögzíteni. Érdekes, hogy azon az éjszakán több mint ötven ember jelezte a rendőrségnek, hogy furcsa fényjeleket látott.

Ez az eset Zanfrettával tízszer ismétlődött meg. Egy alkalommal járművétől 20 km-re találták meg, akkor is sokkos állapotban volt. Az egyik elrablása után azt mondta: megtudta, hogy a földönkívüliek Spanyolországból érkeztek. Másnap a lapok arról számoltak be, hogy Madridban ufókat láttak.

Akárkik legyenek is a titokzatos lények, 27 éve békén hagyják. Bár Zanfretta azt állítja, hogy "pórázon tartják", valamit beültettek a tarkójába és kapott egy dobozt, benne egy átlátszó gömbbel, a gömbben egy aranyszínű piramissal. Havonta egyszer ki kell nyitnia a skatulyát egy csak általa ismert és elérhető helyen.

A volt rendőrrel annak idején interjút készített több televíziós csatorna. "A Zanfretta-ügy" címmel könyvet írt esetéről Rino Di Stefano újságíró. Szakorvosok vizsgálták anélkül, hogy perdöntő diagnózist tudtak volna adni róla.

A rejtélyes ügy most újra a figyelem központjába került, a filmen kívül két okból. 2007-ben Zanfretta alávetette magát egy CT-vizsgálatnak, amely újra kimutatta a tarkójában azt a duzzanatot, amely már látható volt első "elrablása" után, 1979-ben készített röntgenfelvételen is. Ez ugyan az orvosok szerint "nem releváns", lehet, hogy mindig is ott volt, bár ezt korábban is éreznie kellett volna.

A másik ok, hogy 2008 elején a skatulyában változás történt. "Tudomásomra hozták, hogy ha a benne lévő hat jelzőgomb felgyullad, hamarosan történik valami. A folyamat januárban elkezdődött. A hetediket nekem kell megnyomni és akkor visszatérnek és megnyilvánulnak a világ előtt" - nyilatkozta a Corriere della Sera című olasz lapnak Zanfretta.
Az ufológusok izgatottan várják a fejleményeket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását