2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Amerikában jó plasztikáztatni

A nagy tekintélyű amerikai plasztikai sebészek szolgáltatásai néhány éve még megfizethetetlen luxusnak számítottak az európaiak számára, ám manapság már kifejezetten jó vásárt csinál az, aki az Egyesült Államokban veti alá magát a legkülönbözőbb szépészet
2008. július 9. szerda 08:25 - Hírextra
Bár hivatalos adatok még nincsenek az új trendről, New York-i, kaliforniai és floridai plasztikai sebészek egybehangzóan állítják, hogy az utóbbi időben egyre több ügyfél keresi fel őket a tengerentúlról, akik a gyengülő dollár nyújtotta előnyöket igyekeznek kihasználni. Az elmúlt három évben a dollár értéke 24 százalékot esett az euróval és 11 százalékot a fonttal szemben. Ennek eredményeként jelenleg egy arcfelvarrás például a floridai Palm Beachben az utazással, kétheti szállással és az utókezelésekkel együtt kevesebbe kerül, mint csak maga a beavatkozás egy londoni klinikán. Az európaiak kezdik felismerni, hogy ugyanazért az árért, amit hazájukban elkérnek tőlük, már megengedhetik maguknak, hogy egy nemzetközileg elismert, magas színvonalon dolgozó amerikai specialistára bízzák magukat.

A szépülni vágyó európaiak a szemhéjműtétet vagy éppen az orrplasztikát újabban gyakran nyaralással vagy vásárlással is összekötik az Egyesült Államokban. Sokak számára lelkileg is nagy jelentőséggel bír, hogy valamelyik jó hírű New York-i vagy Los Angeles-i klinikán feküdtek kés alá - mondta Wendy Lewis plasztikai sebészeti tanácsadó, aki munkája során rendszeresen ingázik New York és London között.

A stagnáló hazai gazdasági helyzet miatt az amerikai plasztikai sebészek tárt karokkal fogadják az európai klienseket, akiknek a megnyerésére már számos kórház egyedi marketingstratégiát dolgozott ki. A nemzetközi repülőjáratok magazinjaiban egyre több sebész hirdeti magát abban a reményben, hogy a közismert szakértelmükkel párosuló kedvező áraikkal felkeltik az utasok érdeklődését.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását