2024. április 18. - Andrea, Ilma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Élet cukorbetegen

Kovács Áron a TV2 Popdaráló című műsorának műsorvezetője őszintén beszélt munkájáról és magánéletéről. A féktelenül élő Áron elmondta, ha nem lenne cukorbeteg, már lehet, hogy nem is élne. Megtudhattuk tőle, hogy a motorozás iránti vonzalma már gyerekkorá
2008. június 21. szombat 12:07 - Hírextra

- Kicsi gyerek voltam, amikor az apukám megtanított motorozni, persze csak vidéken vezethettem, mert nem volt jogosítványom, de így legalább a pusztán, a buckákon és az aszfalton is megtanultam kezelni a járgányt. Öt-hat éve mocizgatok megint – mondta Áron, aki világéletében igazi rocker volt.

- Tíz évig volt hosszú hajam. Bandám is volt, amit most élesztettem újra, Reload a nevünk. Felhívtam a haverokat, hogy össze kellene állni, meg is tettük. Feldolgozásokat játszunk, de aztán lehet, hogy lesznek saját számaink is. Ez még a jövő zenéje – mesélte a műsorvezető, akinek nemrégiben a cukorbetegségéről adott hírt a média.

- Kilencéves korom óta vagyok cukorbeteg. Az elején nehéz volt megszokni, cukros táborba jártam nyáron, amit nem szerettem, ezért szóltam anyukámnak, hogy rendes táborba vigyen. Erre azt mondta, tanuljam meg beadni magamnak az inzulint, és betartani az időt.

Áron megtanulta és innentől kezdve, normál táborba járt. Volt, hogy úgy érezte ez a betegség a  keresztje, de anyukája arra tanította, ami nem öli meg az embert, az megerősíti.

Ahogy ez tudatosult bennem, poénra vettem az egészet. Volt egy eset, hogy dolgoztam valahol, ahová belépett egy új lány. Nem tudta, hogy inzulinozom magam, csak azt látta, hogy beszúrom a tűt. Elment a kollégáimhoz és ijedten mondta, hogy kábítószeres vagyok. A többiek persze nevettek a dolgon.

Áron most már kimondottan örül ennek a betegségnek, mert egyébként szertelen életmódot folytat és ez egyfajta féket jelent.

Ha nem lennék cukros, lehet, hogy már nem is élnék. Én vagyok az, aki minden balhéban benne van, és a legjobban húzza a gázkart – vallja a karaoke-király, aki, bármennyire bulizós is, egyáltalán nem iszik.

- Nem szeretem az alkohol ízét. Még a koktélokból is kiérzem. Volt rá példa, hogy a haverokkal lementünk egy diszkóba és elhatároztam, hogy jól berúgok. Na, ennek az lett a vége, hogy megittam fél üveg pezsgőt és mindenkit végigfogdostam a táncparketten aki az utamba akadt. Elképesztően gátlástalan tudok lenni a piától. A haverok már attól féltettek, hogy valaki agyonüt. Ezután a buli után kijelentették, óriási szerencse, hogy nem iszom alkoholt. De azt megígértem nekik, hogy egyszer még nagyon berúgok – mesélte nevetve Áron, aki tizenkét éve él boldog párkapcsolatban.

- Három éve vettem el feleségül szívem választottját, akitől kilenc hónapja kaptam egy kisfiút. Máté kívülről én vagyok, belülről az anyukája. Nagyon kedves, mosolygós baba, már két hónaposan hangosan röhögcsélt. – meséli a büszke apuka.

Áron ma már ismert ember, de sokakkal ellentétben egyáltalán nincsenek sztár-allűrjei. Kedves és közvetlen mindenkivel, ezért is szeretik sokan. Ám az egyik – rosszul sikerült – tréfája miatt kapott hideget-meleget: A Hal a tortán adása után csak úgy izott a műsorvezető telefonja, kétes hódítását kérték számon rajta

A forgatás estjén annyira összebarátkoztunk Rubint Rékával, hogy elkezdtük húzni egymást és rengeteget hülyéskedtünk. Udvarolgattam neki, poénból rányomultam. Nem gondoltam volna, hogy valaki komolyan veszi a mókázásunkat. Neki is van családja és nekem is megvan szívem egyetlen hölgye. Köztünk ebből nem volt probléma, az én párom is nevetett az egészem, Norbi is viccre fogta. Sajnálom, hogy néhányan félreértették.

Forrás: Star magazin
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását