2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Extrém szex helyek

Van a Simpson család című rajzfilmsorozatnak egy epizódja, amelyben Homer és Marge úgy igyekszik felpörgetni a szexuális életük, hogy különösebbnél különösebb helyeken szexelnek. Marge teljesen odáig van attól, hogy rajtakaphatják őket. Kipróbálják légbal
2008. június 8. vasárnap 08:53 - Hírextra
1. A mozi legutolsó sora még mindig népszerű, felidézi a középiskolás éveket. Mindegy, hogy hány éves vagy, ha szégyenlős vagy, válasszatok olyan filmet, amit biztosan kevesen néznek meg. Üljetek a legutolsó sorba, s ha mást nem lehet, használjátok az ujjaitokat. Felidézhet régi emlékeket, miközben újak születnek.

2. Vegyetek két jegyet egy éjszakai járatra, és élvezzétek az utat. Ha vonatoztok, menjetek át alvó kocsikba, ott elég kényelmes. Arról nem is beszélve, hogy a vonat zötykölődése még izgató is.

3. Látogassátok meg a párod szüleit, és szexeljetek a régi gyerekszobájában, ha még létezik. Ha anyós és apás pajtásnak van óriási kádja, és netalántán elmennek este, ott is próbáljátok ki.

4. Sok nő odáig van, ha esőben csinálhatja, vagy egy késő esti órában, a domboldalon. Nem annyira izgalmas, mint a többi, de ha ezt szeretik… ha tudod, hogy hol szeretné kipróbálni, akkor könnyebb dolgod lesz rávenni. Csak jusson eszedbe, hogy kit javasoltam.

5. Autós-szex, dugóban. Végül is, nem haladtok sehová, és még sietni sem tudtok. És ne feledd, a szex nem csak misszionárius pózból áll, legyetek kreatívak.

6. Keressetek egy félelmetes, ijesztő helyet. A sikátorok állítólag szuperizgalmasak, de ha van olyan helyi kedvenc hely, amiről legendák keringenek, akkor parkoljatok le a közelébe, és bújjatok össze.

7. Kihagyhatatlan elem a szénakazal. Ha van a környéketeken olyan, ami viszonylag elzárt területen van, akkor jobb helyzetben vagytok. Ha csak ti gondoljátok, hogy senki sem lát titeket, akkor még élvezetesebb a helyzet, ha lebuktok.

8. Az iskolaudvaron vagy a tornateremben, természetesen éjjel. Most már sokkal finomabb anyagból fedik le, mint régebben. Ne igyatok alkoholt, mielőtt kipróbálnátok, mert az udvari és tornatermi felszerelések sérüléseket is okozhatnak.

9. Néhány automata autómosó nonstop működik. Csak egy gondolat…

10. Egy leszállópályán, amikor telihold van. Bizonyosodjatok meg arról, hogy biztosan nincs ott senki és semmi, mert azok a fránya repülők bármikor érkezhetnek.

11. Számos olyan film van, amelyben a szereplőket a hév egy gabonaraktárban kapja el. Merítsetek ihletet ezekből a filmekből és szeretkezzetek olyan helyen, amik csak forgatókönyvírók agyából pattanhattak ki.

12. Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy búvárkodás közben izgalmas. Nos, nem értem pontosan, hogy most a vakációjára gondolt, vagy a szó szoros értelmében a búvárkodásra, de ezt rátok bízom.

13. Vidámpark. Várj, amíg az óriáskerék a legmagasabb pontra visz titeket, vagy kísérletezzetek a szerelmesek alagútjával. Személy szerint én a tükrök házát ajánlom.

14. Sokan javasolták már a limuzin hátsó ülését, de úgy gondolom, hogy erre a sofőrök is felkészültek, így szerintem nem annyira élvezetes. Ott van az autósmozi is, de manapság hol lehet ilyesmit találni… ha ezek nem jönnek be, próbáljátok ki a színházi páholyokat.

15. Nos, ami a legjobban felkeltette az érdeklődésem, az egy igen extrém szexhelyzet: a kamera előtt. A házipornó igen népszerű lett manapság minden korosztályban, így ne habozz tovább, vegyél egyet, és próbáljátok ki ti is. Csak ne lopják el a kazettát…
Forrás: Netbúlvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását