2024. április 18. - Andrea, Ilma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kapósak a zánkai jegyek

Bár mindössze két hete kezdődött meg a jegyeladás, máris több száz bérlet és szálláshely fogyott el a Zánkai BalaTone Fesztiválra - közölték a szervezők.
2008. június 2. hétfő 23:01 - Hírextra
A zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum, vagy ahogy sokan ismerik, az úttörőváros július 24. és 27. között ad otthont a második BalaTone Fesztiválnak. A rendezvény programkínálata azért egyedülálló, mert az esti koncertek mellett több sportrendezvényt is magába foglal. Nappal a strand és a Balaton várja a pihenni vágyókat, de aki adrenalindúsabb programra vágyik, extrém motocross, továbbá BMX-kerékpár- és gördeszkabemutatót is láthat.

Ezentől lesz quadpark (négykerekű terepmotor), wakeboardpálya, strandröplabda és vízifoci, továbbá idén a 8. Kona Kerékpáros Találkozót is a fesztiválon rendezik meg.

Az esti órákban öt színpadon lépnek fel a meghívott együttesek. Koncertet ad a Beatsteaks, a Noisia and Teebee, a The Real McKenzies, a Killa Kela, DJ Vadim, DJ Hyper, a Cagedbaby, a Free Form Five és a Zion Train. A magyarok közül a Tankcsapda, a Quimby és a Paso lép fel, de ott lesz a Kiscsillag, a Kowalsky Meg A Vega, a Belga és a Zagar is.

"A tavaly először megrendezett fesztivál beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a Balaton pedig újra igazi vonzerőt jelent a fiatalok számára" - fogalmazott Bukovinszky Béla, a Zánkai BalaTone Fesztivál szervezője.

A rendezvény teljes programja a www.balatonefestival.hu című honlapon található.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását