2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Jó formában a Varga-Hirling duó

Könnyedén vette az első akadályt az evezősök müncheni Világkupa-versenyén a Varga Tamás, Hirling Zsolt könnyűsúlyú kétpár: az egység tavaly ezen a pályán harcolta ki az olimpiai kvótát, a csütörtöki előfutamból pedig győzelemmel jutott a legjobb 24 közé.
2008. május 9. péntek 07:47 - Hírextra
A szám másik magyar indulója, a Varga Tamás Csaba, Galambos Péter duó számára ugyanakkor nem sikerült jól a nyitány, s ennek következtében a szombati folytatásban csak az E döntőben, a 25-29. helyért szállhat vízre.

A hazai szövetségtől származó információ szerint a nőknél Szabó Katalin (egypár) ugyan utolsó lett előfutamában, de időeredményével bejutott a legjobb 24 közé és a Varga, Hirling kettőshöz hasonlóan pénteken száll újra vízre. Kétpárban Verőci Lídiának és Bende Zsófiának szintén nem volt szerencsés a sorsolása, pénteken reményfutam vár rájuk, csakúgy, mint a könnyűsúlyú kétpárevezősben érdekelt Novák Zsófia, Hajdú Zsuzsa párosra.

A magyar női egységek számára a müncheni viadal egyben válogató a júniusi, poznani végső olimpiai kvalifikációs regattára, a szövetség vezetése a hétvégi eredmények után dönti el, hogy kiket javasol a Lengyelországba utazó csapatba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását