2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Siófok: pünkösdi szezonnyitó napok

Siófokon idén pünkösdkor, május 9-12. között rendezik a hagyományos szezonnyitó ünnepségsorozatot felvonulással, kiállításokkal, veterán motorokkal, előadásokkal, koncertekkel és kézműves vásárral.
2008. május 8. csütörtök 13:18 - Hírextra
Balázs Árpádnak, Siófok polgármesterének tájékoztatása szerint pénteken délután festmény-, sajtófotó- és veteránmotor-kiállítások megnyitóival indul a programsorozat. Szombaton a helyi fúvószenekar zenés ébresztője után a Millennium parkban Kálmán Imre Emlékplakettet adományoznak Oszvald Marika operettművésznek, majd 10.30-kor innen indul az ünnepi menet hintóval, néptáncosokkal és cigányzenekarral a hajóállomásra. A hajóállomáson felállított szabadtéri színpadon kerül sor az idegenforgalmi szezon hivatalos megnyitójára, amelynek részeként Kovács Miklós szakállamtitkár átadja a Nyár fővárosa címet jelképező díszes kulcsot Siófok vezetőjének.
Ezt követően a színpadon különböző előadások követik egymást a Cotton Club Singers, valamint a Mystery Gang koncertjeivel zárva a napot.

Vasárnap a hajóállomás színpadán délelőtt 10-től váltják egymást az előadók, majd a műsor Mága Zoltán hegedűművész koncertje után a 20 órakor kezdődő Hot Jazz Band-koncerttel ér véget.
Hétfőn délben veteránjármű-felvonulás lesz a balatoni városban, majd este 6-kor Vincze Lilla tart koncertet az evangélikus templomban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását