2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Az 50 leggyorsabb

A Deloitte Central Europe bejelenti az 50 leggyorsabban növekvő technológiai cégre vonatkozó éves versenyét, amelynek célja Közép-Európa 50 legdinamikusabban fejlődő technológiai vállalkozásának elismerése.
2008. május 5. hétfő 19:06 - Hírextra
A Közép-Európában kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Deloitte Fast 50 verseny győztesei az elmúlt öt év pénzügyi eredményei alapján kerülnek kiválasztásra A verseny tekintélye évről-évre növekszik, hiszen a régió egyre több vállalata és országa vesz részt a Fast 50 programban. "Míg a tavalyi győztesek elsősorban Csehországból, Szlovákiából, Magyarországról, Lengyelországból és Lettországból kerültek ki, az idén fokozottan számítunk az olyan növekvő piacok vállalataira is, mint Bulgária, Románia, Szlovénia és Horvátország" mondja a Technológia, média és telekommunikációs iparág regionális ügyvezető partnere, Dariusz Nachyla.

Az Assocom Kft. az elmúlt 5 év során 1605 %-os árbevétel növekedésével a legjobb magyar díjazott lett 2007-ben. Baranyák Zoltán, a vállalat ügyvezető igazgatója, a következőképpen kommentálta az elért sikereket: „Az Assocom Kft. a 2004-2005-ös versenyben a Rising Star kategória győzteseként, majd 2007-ben a Technology Fast 50 legjobb magyar vállalataként vett részt a megmérettetésben. 2000-ben alapított, így aránylag fiatal vállalkozásként a díjak sokat segítettek cégünk ismertségének növelésében. A növekedésünkhöz természetesen ma is szükséges, hogy újabb és újabb ügyfeleket tudjunk elérni. Az objektív alapokon számított rangsorok kiemelkedő helyezéséire bármikor bátran hivatkozhattunk cégbemutatóinkon, potenciális ügyfeleinkkel történő első beszélgetéseken. Bizalmukat könnyebben nyerhettük meg, így ezután csak arra kellett öszpontosítanunk, ami a korábbi sikereinket is megalapozta: a lehető legjobb informatikai megoldásokat nyúthassuk a számukra!"

A tavalyi év során a Rising Star kategóriában is értek el magyar vállalatok említésre méltó sikereket. A kategória legjobb magyar helyezést elért vállalata az Alerant Informatikai Zrt, mely az elmúlt 3 évben 195%-os árbevétel növekedést produkált. „Az Alerant idén harmadik éve veszt részt a Deloitte felmérésben. Az elmúlt időszakban, fiatal cégként, a Rising Star kategóriában indultunk, idén pedig a több éve piacon levő vállalatok Technology Fast 50 listájában. Fontosnak tartjuk a részvételt, bár minden évben más-más előnyét érzékeljük. Induló cégként ismertségünket erősítette, mostanra pedig elsősorban eredményeink értékelésében nyújt segítséget. Emellett igen lényegesnek tartjuk, hogy általa figyelemmel kísérhetjük a magyarországi és közép-európai térség vállalatainak fejlődési tendenciáit.” – nyilatkozta Szabó Tamás, az Alerant Informatikai Zrt. ügyvezető igazgatója.

Az online regisztrációs űrlap, valamint a részvételi feltételek a regionális Fast 50 weboldalon, a www.deloitte.com/fast50ce címen érhetők el.

Az idei verseny 2008. május 5-én kezdődik, és 2008. június 30-én ér véget. A korábbi évekhez hasonlóan, a regionális verseny helyezettjei automatikusan részt vesznek az európai "Technology Fast 500 EMEA" elnevezésű versenyen.

"Minden évben arra törekszünk, hogy a technológiában járatos vállalatok egyre szélesebb körét érjük el. Hogy egyre nagyobb számú innovatív csoport erőfeszítését értékelhessük, így erősítve piaci ismertségüket, a lehető legtöbb vállalat nevezését várjuk a versenybe. Sok szerencsét kívánunk minden résztvevőnek az idei versenyhez, és örömmel várjuk, hogy a győzteseket az októberi rendezvényeken üdvözölhessük." tette hozzá Nachyla.
Forrás: deloitte
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását