2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Abramovics álompalotája

Nagy-Britannia legdrágább lakóingatlanát építi Londonban Roman Abramovics orosz milliárdos - írta hétfőn a The Daily Telegraph. A brit lap szerint a 41 éves olajoligarcha két szomszédos ház összenyitásával 150 millió fontot (48 milliárd forint) érő rezid
2008. április 28. hétfő 13:39 - Hírextra
A két házban összesen kilenc lakás van. Az egyiket még a kilencvenes évek végén vette meg Abramovics, és rögtön lecsapott a többire is, ahogy a piacra kerültek.

Nagyjából 20 millió fontot költött a lakásokra, az utolsót tavaly szerezte meg. A lap szerint most beadta az illetékes hatósághoz az átalakítási terveket, amelyek szerint a viktoriánus stílusú épületek utcai homlokzatán nem változtatna, belül viszont mindent átépítene.

A három földalatti szinten és az öt emeleten lesz moziterem, úszómedence, gőzfürdő és összesen nyolc hálószoba. Az Abramovics-palota minden idők legdrágább brit lakóingatlana lesz, messze felülmúlja majd a jelenlegi rekordert, egy ötszintes londoni házat, amelyért februárban 80 millió fontot fizetett Leonyid Kucsma volt ukrán elnök lánya, Jelena Francsuk.

11,7 milliárd fontos vagyonával egyébként Roman Abramovics a második leggazdagabb ember Nagy-Britanniában az indiai származású Lakshmi Mittal acélipari mágnás után.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását