2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Keller László volt a megbízó

A 2002-es választások után a Finder magánnyomozó betéti társaság megbízást kapott Orbán Viktor volt kormányfő, Simicska Lajos egykori APEH-elnök és Kalmár István, a Magyar Posta volt elnök-vezérigazgatójának levadászásához - írja a Magyar Nemzet.
2008. április 26. szombat 12:36 - Hírextra
A Finderrel Kapolyi László milliárdos vállalkozó szerződött a nyomozásról Keller László akkori közpénzügyi államtitkárral egyeztetve. Kapolyi nem fizette ki a bt. által 55 millió forint plusz áfáról kiállított számlát, ezért a felek egy tisztázó beszélgetésre szánták el magukat.

A beszélgetést titokban rögzítették. Szerződésük alapján a Finder 2002. december 23-án már ki is bocsátotta az első, 55 millió forintos plusz áfa számláját Kapolyi László cége felé "előteljesítés” címen. Ekkor azonban - karácsony ide vagy oda - porszem került a gépezetbe.

A pénzt a System Consulting nem utalta át a Findernek. A munka ennek ellenére elindult, s az eredményekről 2003. április 7-én egy feljegyzés született. Ebben a Finder tájékoztatta a megbízót a titkos nyomozás lehetőségeiről, a nyíló horizontokról, és jelezte a várható költségeket is.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását