2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Mozgalmas hétvége, káosz nélkül

Több tízezren zöldültek ki a Belvárosban - írja a Népszabadság. Aszfaltoztak, takarítottak, és sokan szórakoztak a nyári melegben. A BKV-sztrájk miatti álmos péntek után mozgalmas fővárosi hétvégét jósoltunk, annyi volt a kulturális és környezetvédelmi re
2008. április 21. hétfő 09:03 - Hírextra

Azt gondoltuk, mozdulni sem lehet majd, ám úgy tűnik, az ilyen hétvégékhez is hozzászoktak már a fővárosiak, csak azok autóztak a rendezvények miatt lezárt környéken, akik maguk is oda igyekeztek. Vagy akiknek pechjük volt. A Városliget és a Hősök tere volt a legkritikusabb zóna a hétvégén, ezek közelében már szombaton is csak nagy türelemmel lehetett közlekedni.

A térre már pénteken kitelepültek járműveikkel a Közép-Európa-rali résztvevői. Az Andrássy úton nem mindennapi látvány a kamion, szombaton mégis átlagosan minden negyedórára jutott legalább egy gigantikus járműcsoda, amely a térre, a verseny gyülekezőhelyére igyekezett. A látvány nemcsak a gyalogosokat, hanem a sorban araszoló autósokat is lenyűgözte, így aztán néha a kelleténél is lassabban haladt a kocsisor.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását