2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Reklámátverés a gyémánt

Nem az autómosó porszívójából elkerült 78 millió forintos briliáns függő, hanem az év legjobb reklámfogásának gazdája van meg: az egész történetből vélhetően egy szó sem igaz, viszont világra szóló hír kerekedett és igen hatásos reklám az autómosónak - ál
2008. április 16. szerda 11:15 - Hírextra
Az újság egyébként az üggyel kapcsolatban eleve erre gyanakodott. Szerdán megírta, hogy az értékes holmiért két férfi érkezett, a tulajdonost nem nevezték meg, és semmiféle bizonyítékot nem mutattak be arra nézve, hogy a két embert valóban a jogos tulajdonos bízta meg az átvétellel, vagyis semmi nem támasztja alá az egész történetet.

Mindenesetre gyanús, hogy az Izvesztyiján kívül egyetlen lap sem írt szerdán a briliáns függőről, noha megtalálásáról és az állítólagos tulajdonos állítólagos jelentkezéséről részletesen beszámolt a sajtó.

A nevezetes briliáns függő - híre - pénteken bukkant fel először, amikor egy szentpétervári autómosó tulajdonosa bejelentette, hogy a szalon porszívójában találták. Még azt is közölte: nem mutatják meg az ékszert, hogy az érte jelentkezők közül a pontos leírás alapján ki tudják választani a jogos tulajdonost. Pár nap múlva aztán bejelentették, hogy megvan az illető, s majd ha átvette a becses holmit, az ékszert le lehet fényképezni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását