2024. április 16. - Csongor
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Vidéken a liberálisok nem mindig szakítanának

A szabad demokraták vidéki szervezeteinél több helyen még nem vitatták meg a helyi szintű koalíciók elvetésével kapcsolatos kérdéseket - írta a pénteki Népszabadság.
2008. április 11. péntek 08:48 - Hírextra
Zala megyében felkérték a küldöttgyűlést: új koalíciós szerződés formájában tárgyalják meg a szocialistákkal való további együttműködés lehetőségét, mert az önkormányzatokban dolgozó liberálisok "közös cselekvésre vannak ítélve a szocialistákkal" - olvasható a cikkben.

Molnár Margit, az SZDSZ Veszprém megyei alelnöke szerint eddig nem vetődött fel, hogy a helyi szintű együttműködésben fennakadást okozhatna a liberálisok kiválása a koalícióból. A SZDSZ borsodi szervezetének választmánya pénteken alakítja ki véleményét - írta a lap.

A baranyai szabad demokraták kevés esélyt látnak arra, hogy fennmarad a koalíció - mondta el a Népszabadságnak Mindum Károly, a liberálisok pécsi szervezetének ügyvivője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását