2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kóka szerint a kormány dermedt

A kormány és a miniszterelnök vessen véget a kormányzat dermedtségének, kezdje el Magyarország gazdasági bajainak felszámolását - mondta Kóka János, az SZDSZ elnök-frakcióvezetője, aki hétfőn napirend előtt az Országgyűlésben arról is beszélt, hogy konsze
2008. április 7. hétfő 15:35 - Hírextra

A Gyurcsány-féle reformstop nyomán kialakult koalíciós válság, az erre visszavezethető sorozatos nemzetközi leminősítések, a nemzetközi elemzők véleménye, a közgazdászszakma döntő többségének álláspontja, az OECD és egyéb nemzetközi szervezetek megállapításai álljanak össze egyetlen felkiáltójellé: a kormány és a miniszterelnök vessen véget a kormányzat dermedtségének, kezdje el Magyarország gazdasági bajainak felszámolását! - fogalmazott a liberális politikus.

Kóka János szerint Magyarországon konszenzusos reformszerződésre van szükség, azonban ezt nem az MSZP-nek és az SZDSZ-nek kell megkötni, hanem az öt parlamenti pártnak. A felszólalásra a kormány részéről senki nem reagált.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását