2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Pete szektásodik

Az egyre divatosabb elit szekták szeretik a tagjaik között tudni a hírességeket, mert rengeteg pénzt és ingyen reklámot jelentenek. Ezért próbálja Tom Cruise is a Szcientológia tanításaival elbutítani a sztárkollégáit.
2008. április 1. kedd 06:48 - Hírextra
Most azonban olyan áldozatra lelt, akivel nem biztos, hogy jól jár az egyháza. Pete Doherty ugyanis szeretné magát a körben tudni, mert barátnője is hívő. Már vásárolt egy tucat könyvet, hogy minél többet megtudjon az L. Ron Hubbard által létrehozott UFO-kultuszról.

Egy - a zenészhez közeli - forrás szerint, Pete bármit megtenne Nadine Ruddyért, ezért gondolkodik a vallásváltáson. A DJ-ként tevékenykedő hölgy már évek óta imádja a zöldemberkéket, és rengeteget mesélt róla szerelmének is. A Babyshambles egykori frontemberének pedig biztos megtetszett, hogy a gyülekezettben nem fognak rá furcsán nézni, ha érdekes lényeket hallucinál. A túloldalon viszont korántsem ilyen lelkesek a csatlakozni vágyó személye miatt. Tommy fiúéknak ugyanis nem tenne túl jót, ha az Öregkontinens legkeményebb drogosát a köreikben üdvözölnék.

Pete azonban kitartó, mert így sokkal erősebbé válhatna a kapcsolata Nadine-nel. Bár már nagyobb nehézségeket is túléltek együtt. Néhány éve már jártak egyszer, ám Pete akkor lecserélte Kate Mossra, mégis barátok maradtak. Mostanában pedig a szintén nem józan életű nő segíti az énekest a leszokásban. Bár ebben nem tud nagy eredményeket felmutatni.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

foreveranna
2008. április 1. 08:14
Ismerem a cikkírás törvényeit, mely szerint pl: nem hír, ha valamit nem értékel le. A cikkben van ebből bőven, műfajában kitünő munka. Jelezném az olvasóknak, hogy maga a Szcientológia szó jelentése: a tudás bölcsesség tudománya (latin, és görög szavakból). Nem véletlen, hogy a képes emberek csatlakoznak L Ron Hubbard műveinek olvasói körébe. www.scientology.com
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását