2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Orbán megint elővette az "előrehozott választások" kártyáját

Orbán Viktor szerint az ország jelenlegi válságát csak az előrehozott parlamenti választás oldhatja meg, a Fidesz elnöke Budapesten, a párt 20. születésnapja alkalmából tartott rendezvényen vasárnap az Indexnek arról beszélt: a kormány tehetetlen, a gazda
2008. március 30. vasárnap 16:10 - Hírextra
"Világosan látszik, hogy nem megy nekik" - mondta a kormányról Orbán Viktor a Bibó István Szakkollégiumban. Példaként említette, hogy megverik a tanárokat az iskolákban, a legbrutálisabb krimijelenetek történnek meg vidéki kis falvakban.

Orbán Viktor szerint a kormánypártok társadalmi támogatottság nélkül vágtak bele elképzeléseik megvalósításába, ezért itt volna az ideje, hogy az emberek ismét beleszólhassanak abba, hogy mi történjék az országban.

"Az egyetlen megoldás tehát, hogy előrehozott választásokat kell tartani" - idézte az internetes hírportál a Fidesz elnökét.

Ezzel kapcsolatban az MSZP szóvivője úgy vélekedett: kormányzati időszakban arrogancia, ellenzéki időszakban felelőtlenség jellemezte Orbán Viktor tündöklését, választási kudarca esetén bukását.

"Több előrehozott választás is volt, minden olyan választás előrehozott választás volt, amelyet a Fidesz nyert meg, és minden olyan választás, amelyet az MSZP, az csalás. Hát, ez egy felelős ellenzéki magatartás!? Jó étvágyat a tortához!" - fűzte hozzá Nyakó István.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását