2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Pénzt a munkanélküli postaládájába

Egymillió jent (1,6 millió forintot) talált egy munkanélküli japán férfi postaládájában: a készpénzt egy ismeretlen jóakarója juttatta el a szerencsés japánhoz.
2008. március 28. péntek 09:59 - Hírextra
A 61 éves férfi a múlt héten bukkant rá a nagy köteg pénzre egy papírfecnivel együtt, amelyre az volt írva fekete golyóstollal, hogy „használja fel az összeget mindennapi életében.” A készpénzt tartalmazó borítékban volt még egy fénymásolt térkép Oszaka egy részéről, de hogy ezzel mit akart jelezni a jótékonykodó, arra nem tudtak rájönni a hatóságok sem.

Ám ahelyett, hogy a Nara városában élő, munkanélküli férfi élt volna a lehetőséggel, a nem várt ajándékot átadta a helyi rendőrségnek. A nevét nem közlő pénzküldő június 27-ig még visszakérheti adományát, vagy a japán férfi végleg visszakapja az összeget.

Japánban egyébként nem ritka, hogy név nélkül hagynak az adományozók nagy összegeket postaládákban vagy nyilvános vécékben. Az eddigi legnagyobb készpénzköteget, 10 millió jent egy kyotói asszony találta postaládájában tavaly.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását