2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Fegyvert találtak a zaklatónál

Engedély nélkül tartott lőfegyvereket, valamint lőszereket találtak annak az ozorai férfinak a lakásán, akivel szemben zaklatás miatt indult eljárás, miután haragosát pisztollyal fenyegette meg - értesült a HavariaPress.
2008. március 14. péntek 11:37 - Hírextra
A Simontornyai Rendőrőrsön szerdán jelentette be egy ozorai férfi, hogy haragosa egy pisztollyal megfenyegette. Az esettel kapcsolatban megkezdett nyomozás során házkutatást tartottak a rendőrök a fenyegető lakásán, ahol nem kis meglepetésükre kisebb fegyverarzenált találtak: két flóbert pisztoly, két egyéb lőfegyver, valamint az azokhoz való lőszerek kerültek elő az ozorai házból. A házigazda mindezeket a fegyvereket engedély nélkül tartotta. A férfi kihallgatását követően másik két ozorai, valamint egy fürgedi férfi lakásán tartottak újabb házkutatásokat a rendőrök; újabb fegyvereket - egy légpisztolyt, valamint egy kispuskát és a hozzá tartozó lőszereket - megtalálva. A haragosát fegyverrel fenyegető férfival szemben zaklatás, valamint lőfegyverrel, illetve lőszerrel való visszaélés miatt indított eljárást a rendőrség.
Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását